ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-1 : Τυπική διαδικασία

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα ως πρώτος, καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας που χρειαζόταν στον εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή.


Ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση κάποιων παιχτών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής όπως τους: Ρέις, Δώνη, Χατζηγιοβάνη και Πίσπα , που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα.

Στο 29ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ όταν ο Κουτρουμπής με βαθιά μπαλιά είδε την κίνηση του Χατζηγιοβάνη πίσω από το κέντρο και αυτός με την σειρά του έβγαλε παράλληλη σέντρα στο σημείο του πέναλντι στον αμαρκάριστο Χίλιεμαρκ που με το αριστερό πλασάρει και έκανε το 0-1.

Στο 40' ήρθε η ισοφάριση για την Παναχαϊκή. Ο Ινσούα έκανε ένα αχρείαστο τάκλιν στον Αργυρόπουλο, ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Αργυρόπουλος ευστόχησε απέναντι στον Βλαχοδήμο και ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του αγώνα. Οι δύο ομάδες έκαναν συντήρηση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για τον Παναθηναϊκό αξίζει να σημειωθεί ότι το βάπτισμα του πυρός πήρε ο 17χρονος Εμμανουηλίδης και ο Τσανδάρης που έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code