ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Έκλεψε» τον βαθμό στο τέλος η Λαμία, Απόλλων-Λαμία 1-1


Τι κι αν πίεζε ο Απόλλων σε όλο το 90λεπτο, τι κι αν σκόραρε στο 88΄, η Λαμία βρήκε τον τρόπο να κλέψει ουσιαστικά τον βαθμό, πετυχαίνοντας γκολ στο 92 με σκόρερ τον Πίτι.

Α΄ ημίχρονο:

Καλύτερα μπήκαν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, καθώς έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Βουό να βγαίνει απέναντι στον Τσόβιτς στο 9ο λεπτό και τον γκολκίπερ του Απόλλων να διώχνει σωτήρια. Στο 15΄ απάντησαν οι γηπεδούχοι με τον Κοντοέ να σεντράρει από τα δεξιά, τον Αλμπάνη να κάνει την προβολή και την μπάλα να κοντράρει τελευταία στιγμή στον Κουκόλη και κατέληξε κόρνερ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων στο 25΄ με τον Κούρο να εκτελεί απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Τεράστια ευκαιρία για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 34΄ με τον Μάατσι να προσποιείται μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας εντυπωσιακά τους αμυντικούς της Λαμίας, ωστόσο έδιωξε πάνω στην γραμμή τη μπάλα ο Ασίγκμπα κρατώντας το 0-0.

Β΄ ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικές στα πρώτα 30 λεπτά του δευτέρου μέρους. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Στο 77ο λεπτό ο Αλμπάνης έστρωσε στον Αλμπάνη, ωστόσο το τελείωμά του ήταν άστοχο και παρέμεινε το σκορ στο 0-0. Στο 84΄ ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση με τον Κύργια να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά. Στο 88ο λεπτό ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα με τον Ελμπάζ να λυτρώνει τους γηπεδούχους. Υποδέχτηκε άψογα την μπάλα στην περιοχή, απέφυγε τον Παπαδόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Λαμίας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, καθώς κέρδισαν πέναλτι στο 90΄ σε ανατροπή του Κύργια πάνω στον Όμο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πίτι, ο οποίος νίκησε τον Τσόβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code