ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκος 1-0. Μαχαίρια στο 86'

Για ένα ακόμα έκτος έδρας ματς ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Μια αγωνιστική μετά την νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου του ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε απογοητευτικός και ηττήθηκε από τον Αστέρα με 1-0 στο 86ο λεπτό.
Λίγες ήταν οι καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να απειλεί πρώτη φορά στο 12' με κεφαλιά του Μολίνς και στο 32' με προβολή του ίδιου παίχτη. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 24' όταν σε σουτ του Καλτσά η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στη συνέχεια με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός ήταν κακός μόνο το ανάποδο ψαλιδάκι του Μολέδο που πέρασε κόρνερ ήταν η μοναδική φάση. Η καλύτερη στιγμή του Αστέρα ήταν στο 65ο λεπτό όταν ο Γκοντό μόνος του απέναντι από τον Βλαχοδήμο κόπηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 72ο λεπτό με τον Λουντ το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αθανασιάδης με γροθιές.

Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να φτιάξουν την φάση που θα έφερνε το γκολ, κάτι που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 86ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τονσό, ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά και ο αμαρκάριστος Μουνάφο έκανε το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code