ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι, Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0


Ο Ατρόμητος παρέμεινε άηττητος κι η εστία του Γιαννιώτη αλώβητη για ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Πανιώνιος από τη μεριά του
πήρε το βαθμό στην έδρα του φορμαρισμένου πρωτοπόρου της Σούπερλιγκ. Και για τις δυο πλευρές λοιπόν το ποτήρι δείχνει μισογεμάτο μετά το μεταξύ τους 0-0.

Σ' ένα παιχνίδι που τις καλύτερες στιγμές του τις είχε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, ο Πανιώνιος απέδειξε ότι η εμφάνιση με την ΑΕΚ αποτέλεσε απλώς μια παρένθεση της γενικότερης καλής εικόνας του, κι αυτό που έλειψε ήταν η συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Σε ακόμα μια εξαιρετική βραδιά βρέθηκε ο Κότνικ, με τη φάση του 23ου λεπτού στην οποία εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Ντιγκινί να ανήκει στα highlights του αγώνα.

Ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, έχασε αρκετές ευκαιρίες ενώ στάθηκε και άτυχος με το δοκάρι του 10ου λεπτού. Στην επανάληψη μπορούμε να πούμε ότι οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και στο τέλος φάνηκαν να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας.

Στα αξιοσημείωτα (υπό αρνητική έννοια) του παιχνιδιού είναι και η στιγμή του 74ου λεπτού, όταν πλαστικό μπουκάλι με νερό πέρασε ξυστά από τον Μασούντ που πήγε στη γωνία να εκτελέσει κόρνερ, ευτυχώς δίχως να τραυματίσει τον Ιρανό. Αν μη τι άλλο μια κίνηση που δεν τιμά τον πράττοντα, ενώ η διοίκηση των Περιστεριωτών θα πρέπει να κινήσει διαδικασίες ώστε να εντοπίσει τον "οπαδό" αυτον και να τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (87' Μενσά), Ουάρντα, Ντιγκινί (70' Ντάουντα), Μανούσος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς (66' Λάμπρου), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (83' Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Μασούντ (76' Σαββίδης), Ντουρμισάι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code