ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έπεσαν σαν ΈΛΛΗΝΕΣ,0-0 με Κροατία!

Τελικά η Ελλάδα μένει εκτός Μουντιάλ της Ρωσίας. Κρίμα και άδικο. Απόψε βγάλαμε τον εγωισμό και την προσωπικότητα που έχουμε σαν ομάδα.
Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε ήταν κυρίαρχη και είχε τον πρώτο λόγο. Σε παθητικό ρόλο οι Κροάτες οι οποίοι χρειάστηκε πολλές φορές να αμυνθούν στο 1/3 του γηπέδου.Απελπιστικά ενάντια στην Ελλάδα ήταν η διαιτησία.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Εμφανώς ανώτερη η Εθνική μας ομάδα απέναντι στους Κροάτες , οι οποίοι έχουν να περηφανεύονται ουσιαστικά για μία καλή τελική, αυτή του Πέρισιτς που βρήκε στην συμβολή των δοκαριών.Πίεσε η Ελλάδα προκειμένου να μην υπάρχει η πρώτη πάσα από πλευράς Κροατίας.Αυτός ήταν και ο λόγος που κατάφερε να αναγκάσει τους φιλοξενούμενους να αμύνονται στο μισό γήπεδο και πολλές φορές στο 1/3 αυτού. Η καλύτερη φάση από πλευράς Ελλάδας ήρθε στο 17' όταν ο Παπασταθόπουλος έπιασε σαν ... ριμπάουντ την μπάλα με ένα δυνατό σουτ να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σούμπασιτς.Καλές φάσεις είχαμε και στο 13' με σουτ από τα 30 μέτρα του Μπακασέτα αλλά και στο 41' όταν ο Μήτρογλου γύρισε την μπάλα στον Ζέκα με τον τελευταίο να μην πιάνει τόσο καλά την κεφαλιά, προσπάθησε να μπει στην φάση και ο Ρέτσος αλλά πρόλαβε και μάζεψε ο Σούμπασιτς.Πολύ εχθρική η διαιτησία για την Ελλάδα στο πρώτο μισό του αγώνα.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δεν άλλαξε κάτι στα πλάνα της η Εθνική Ελλάδος και συνέχιζε να πιέζει για το γκολ και οι Κροάτες σε ρόλο παθητικό και αρκετές φορές παρατηρητή θα λέγαμε, όπως συνέβη δηλαδή και στο πρώτο 45λεπτο. Στο ίδιο έργο θεατές.Στο 56' η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με σουτ του Μήτρογλου από μακριά .Στο 66' μετά από ωραίο γύρισμα του Γιαννιώτα ο Βύντα παραλίγο να βάλει αυτογκόλ.Ακυρωθέν γκολ στο 79' του Πέλκα , λόγω ασσίστ του Ταχτσίδη από θέση οφσάιντ.Στο 87' πάλι ευκαιρία από Ταχτσίδη που έπιασε μετά από φάουλ ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή , μπλόκαρε ο Σούμπασιτς.Πέλκας στο 91' σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα αρκετά πάνω από τα δοκάρια του πορτιέρο της Κροατίας.Δάκρυα και κλάματα από τους παίκτες της Εθνικής μας Ελλάδος αλλά ένα ζεστό χειροκρότημα από τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ήταν περίπου 22.000, αιρθμός άκρως ικανοποιητικός εάν αναλογιστεί κανείς το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code