ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κουμάντο κάνει η ΑΕΚ ! 0-0 με την Μίλαν!

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή νύχτα για την ΑΕΚ η οποία κατάφερε να εκμηδενήσει ουσιαστικά την Μίλαν στο καυτό ΟΑΚΑ και να πάρει για δεύτερη φορά την λευκή ισοπαλία.
Αυτή την φορά είχε μαζί της 50.000 φίλους της .

Α' Ημίχρονο

Την διέγραψε από τον χάρτη την Μίλαν η ΑΕΚ έχοντας 47% κατοχή και 5 τελικές έναντι 53% κατοχή μπάλας για τους φιλοξενούμενους με μόλις 1 φάση και αυτή να γίνεται στο 43' από τον Μπονούτσι από πολύ μακριά , ένα σουτ απελπισίας ουσιαστικά που κατέληξε πολύ μακριά από την εστία. Οι δύο καλύτερες φάσεις για την Ένωση ήρθαν από τον Γκάλο, όταν στο 12'  έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά πέρασε άουτ. Η άλλη φάση για τον μπακ της ΑΕΚ ήρθε με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου όπου μετά από πάσα από κόρνερ του Μπακασέτα, αποφάσισε ο πρώτος να ντριπλάρει τον αντίπαλο του και στην συνέχεια να πλασάρει , η μπάλα πέρασε λίγο πιο δεξιά από το κάθετο δοκάρι του Ντοναρούμα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν να περιφανεύονται και για μία πολύ αξιόλογη τελική στην εστία , με τον Λόπεζ να πατά περιοχή και να σουτάρει μετά από ωραίο συνδιασμό με τον Αραούχο .

Β' Ημίχρονο

Με το καλημέρα η ΑΕΚ έφθασε κοντά στο γκολ , με κεφαλιά του Βράνιες ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 46' , λίγο πιο δίπλα η μπάλα από την εστία.Στο 49' ήρθε η στιγμή του Σιμόες να απειλείσει τον Ντοναρούμα θέλοντας να πιάσει στον ύπνο τον Ιταλό γκολκίπερ.Στο 56' ο Ρομανιόλι πλασάρει πάνω στον Ανέστη μετά από σέντρα Τσαλχάνογλου. το 57' δοκάρι από Μοντολίβο και πλέον η Μίλαν πιέζει και οι κιτρινόμαυροι δυσκολεύονται.Η ΑΕΚ κατάφερε με τις αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ να αλλάξει το παιχνίδι και να το ισσοροπίσει και πάλι. Είχε πολύ καλά σουτ από Αραούχο, Χριστοδουλόπουλο και Γκάλο από μακρινές αποστάσεις κυρίως.Στο 90' απίστευτη φάση με τον Γιόχανσσον να κεραυνοβολεί από αρκετά μέτρα και η μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα και να καταλήγει άουτ για την Μίλαν.

Κορυφαίος : Αυτός ήταν ο Έλντερ Λόπεζ ο οποίος έμοιαζε ακούραστος και αλάνθαστος. Είχε μάλιστα και μία τελική στην εστία .
Αδύναμος κρίκος : Όλη η ενδεκάδα της Μίλαν πλην Μπονούτσι και Μοντολίβο φάνηκε να μην μπήκε ποτέ μέσα στο παιχνίδι , προκειμένου να κερδίσει κάτι από τον αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code