ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Trent Alexander-Arnold – “Πάντα ξέραμε πως μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλά γκολ”

O νεαρός αμυντικός είναι πολύ χαρούμενος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και την νίκη ρεκόρ της ομάδας του.


Ο Trent Alexander-Arnold λέει ότι η Liverpool είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τη νίκη με 7-0 επί της Maribor ως ώθηση για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Κόκκινοι θα μπούνε στο ματς με την Tottenham την Κυριακή σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία τους.

Μετά από μια απογοητευτική περίοδο μίας μόνο νίκης σε οκτώ αγώνες, η Liverpool έκανε το κλικ που χρεαιζόταν στην επίθεση στο ματς στη Σλοβενία και ο νεαρός δεξιός μπακ είπε ότι θα μπουν στον αγώνα εναντίον της ομάδας του Mauricio Pochettino με παρόμοιο τρόπο.

"Είμαστε πάντα πεινασμένοι για να πετύχουμε γκολ", δήλωσε ο Alexander-Arnold.

"Πάντα ξέραμε πως μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλά γκολ και απλώς ήταν θέμα πότε και πού θα έρθουν για εμάς.”

"Ήρθαν σε αφθονία για εμάς εναντίον της Maribor και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε από εκεί που αφήσαμε με αυτό το αποτέλεσμα.”

"Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι. Ήρθαμε με ένα σχέδιο παιχνιδιού και το εκτελέσαμε τέλεια. Όταν μπήκαν οι αλλαγές, συνέχισαν και εκείνοι την καλή δουλειά.”

"Σκοράραμε 7 γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα - δεν μπορείς να θες πολλά περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και εναντίον της Τottenham."

Ο 19χρονος αμυντικός είπε την τελευταία λέξη όταν το σουτ του έξω από την περιοχή κόντραρε και μπήκε στα δίχτυα για το 7-0.

Ήταν το δεύτερο του γκολ για την πρώτη ομάδα και ακολούθησε το αξέχαστο χτύπημα φάουλ εναντίον της Hoffenheim.

"Είναι πάντα μια καλή μέρα όταν σκοράρεις το πρώτο σου γκολ στο Champions League", πρόσθεσε.

"Ένα θετικό κομμάτι του παιχνιδιού μου είναι το επιθετικό κομμάτι και προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν περισσότερο.”

"Είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε πρώτοι. Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code