Η Superleague προσφέρει δύο Football Manager 2018!


Η Superleague μοιράζει δύο Football Manager 2018 Limited Editon σε δύο τυχερούς μέσω Twitter.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
«Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα εμφανιστούν στο twitter της Super League tweets στα οποία εκτός από τις υπόλοιπες πληροφορίες, θα υπάρχει το #fm2018. Όσοι κάνουν retweet τα συγκεκριμένα tweet θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση. Όσα περισσότερα tweet με το #fm2018 κάνετε retweet, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε στην κλήρωση!

Καλή επιτυχία!
Όροι διαγωνισμού:
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι κάνουν retweet τουλάχιστον ένα (1) tweet της Super League με το #fm2018.
- Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στη Super League.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μέχρι και ένα (1) λεπτό πριν την κλήρωση.
- Έναρξη διαγωνισμού Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00, Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.
- Δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή του δώρου
- Οι δύο (2) νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως δώρο ένα παιχνίδι Football Manager 2018 Limited Edition για PC ο καθένας. Οι νικητές των δώρων δε θα έχουν δυνατότητα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.
- Οι νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για το διαγωνισμό και/ή την κλήρωση από τη Super League.
-  Η Super League διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στο λογαριασμό της στο Twitter.
-  H συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους αυτού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια