ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Rickie Lambert!

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool και διεθνής της εθνικής Αγγλίας, Rickie Lambert, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.


Ο 35χρονος πρώην παίχτης της Southampton, Liverpool και West Brom είναι χωρίς ομάδα από τότε που έμεινε ελεύθερος από την Cardiff City τον Ιούλιο.

O Lambert πήρε μεταγραφή στη Liverpool από τη Southampton το καλοκαίρι του 2014 ενάντι £4 εκατομμύρια και σκόραρε 3 γκολ σε 36 εμφανίσεις. Έφυγε από τη Liverpool το καλοκαίρι του 2015 μετά από μια σεζόν στην ομάδα ενάντι £3 εκατομμύρια για προορισμό την West Brom.

Ο Lambert σκόραρε 3 γκολ σε 11 εμφανίσεις για την εθνική Αγγλίας και έπαιξε ως αναπληρωματικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

"Αισθάνομαι τυχερός που συμμετείχα σε αυτό το άθλημα για όλο αυτό το καιρό", είπε.

"Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα στην καριέρα μου, αλλά το να εκπροσωπώ συλλόγους σαν τηn Southampton και τηn Liverpool και να παίζω για τη χώρα μου σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα.”

"Το γεγονός πως έπαιξα και σκόραρα για την εθνική Αγγλίας είναι ίσως η πιό υπερήφανη στιγμή της καριέρας μου και θυμάμαι το πως έφτασα μέχρι εκεί ως πολύ χαρούμενες αναμνήσεις".


Η καριέρα του Lambert, που ξεκίνησε στην Blackpool, διήρκεσε 19 χρόνια και έπαιξε για 9 ομάδες, όπως την Macclesfield, την Stockport, την Rochdale και την Bristol Rovers.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code