ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Ryan Giggs ενδιαφέρεται για τον ρόλο του προπονητή στη Leicester και στην Everton!

Ο θρύλος της Μanchester United και της εθνικής Ουαλίας, αναφέρει ότι ενδιαφέρεται για την θέση του προπονητή στην Leicester και στην Everton.


Και οι δύο σύλλογοι δεν έχουν προπονητές μετά την απόλυση των Craig Shakespeare και Ronald Koeman αντίστοιχα.

Ο Giggs ήταν ο βοηθός του Louis van Gaal στο Old Trafford και ήταν ένα από τα φαβορί για τον ρόλο του προπονητή στη Swansea το 2016.

"Για μένα αυτοί είναι σύλλογοι οι οποίοι θα με ενδιέφεραν," δήλωσε ο 43χρονος στο Sky Sports.

"Νομίζω ότι βλέπετε αυτές τις δύο ομάδες, η Leicester που ήταν πρωταθλήτρια πριν 2 σεζόν και η Everton που είναι μια φανταστική ομάδα με μια φανταστική ιστορία.”

"Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί προπονητές εκεί έξω που θα ενδιαφέρονται για αυτές τις θέσεις."

Ο Giggs δεν θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον ρόλο του προπονητή στην Everton, ενώ η Leicester έκανε ένα νικηφόρο ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του προσωρινού προπονητή, Michael Appleton, καθώς νίκησε την Swansea με 2-1 στο Liberty.

Μια στοιχηματική εταιρία δίνει 12/1 πιθανότητες για τον Giggs να γίνει ο νέος προπονητής της Leicester, με τον προπονητή της εθνικής Ουαλίας, Chris Coleman να έχει 6/1 πιθανότητες και τον Claude Puel 4/7.

Ο Giggs δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια ομάδα πρώτης κατηγορίας μετά την απόλυση του Van Gaal τον Μάιο του 2016, με τον Ουαλό να τελειώνει την 29ετή θητεία του με την United τον Ιούλιο του 2016.

Ο Giggs αποφάσισε να σταματήσει λίγο από το ποδόσφαιρο αλλά έχει δηλώσει ότι προτίθεται να γίνει προπονητής ενός φιλόδοξου συλλόγου.

"Το έχω πει από την αρχή πως είμαι ανοιχτός σε συλλόγους που μοιράζονται τις φιλοδοξίες που έχω και εγώ", είπε.

"Θέλω να βελτιώσω τους συλλόγους και να βελτιώσω τους παίχτες, να απολαύσω να εργάζομαι για αυτούς και οι παίχτες να απολαύσουν την πρόκληση.”

"Υπάρχουν ομάδες στην Premier League που θα ήταν καλή ευκαιρία, αλλά και στη Championship και στη League One.”


"Είναι περισσότερο για τη φιλοσοφία του συλλόγου παρά το μέγεθος του συλλόγου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code