ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απολύθηκε o Ronald Koeman!

Η Everton απέλυσε τον Ronald Koeman μετά την εντός έδρας ήττα με 5-2 χθες από την Arsenal, που τους άφησε στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League.


O σύλλογος έβγαλε μια δήλωση λέγοντας, "θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Ronald για την δουλειά που έχει κάνει στο σύλλογο τους τελευταίους 16 μήνες".

Τα Ζαχαρωτά είναι στην 18η θέση της Premier League και έχουν κερδίσει μόλις δύο από τα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

"Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω όλη την κατάσταση", δήλωσε ο Koeman την Κυριακή.

Ο Koeman έγινε ο τρίτος προπονητής που απολύθηκε φέτος στην Premier League, μετά την απόλυση του Frank de Boer από την Crystal Palace και του Craig Shakespeare από την Leicester.

Ο 54χρονος Ολλανδός, ο οποίος οδήγησε την Everton στην 7η θέση στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα πέρυσι, απολύθηκε εξαιτίας της κακής εκκίνησης στη σεζόν, παρά το γεγονός ότι είχε ξοδέψει £140 εκατομμύρια το καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης της Everton, Farhad Moshiri, έδωσε την υποστήριξη του στον Koeman πριν από δύο εβδομάδες μετά την ήττα της Everton από την Burnley με 1-0, αλλά τα Ζαχαρωτά ήρθαν ισοπαλία με την Brighton και έχασαν από τη Lyon στο Europa League, πριν χάσουν στο Goodison Park από την Arsenal.

Οι πιθανότητες της Everton να προκριθεί από τους ομίλους του Europa League είναι ελάχιστες, μετά τις ήττες εναντίον της Atalanta και της Lyon και την ισοπαλία με τον Aπόλλων Λεμεσού.

Την Κυριακή ο Koeman ανέβασε στο twitter ότι η επίτευξη ενός καλού αποτελέσματος εναντίον της Arsenal ήταν "αδύνατο" επειδή έμειναν με 10 παίχτες, ενώ έχαναν με 2-1.

Ο Koeman πήγε στην προπόνηση της ομάδας σήμερα το πρωί και προετοιμαζόταν για το παιχνίδι του League Cup της Τετάρτης εναντίον της Chelsea.


Ωστόσο, ο πρόεδρος Bill Kenwright και ο διευθύνων σύμβουλος Robert Elstone είπαν αργότερα ότι έφτασαν απροσδόκητα και η απόλυση του Koeman επιβεβαιώθηκε μετά από λίγο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code