ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Lewis Hamilton μιλά για το ενδεχόμενο να γίνει Sir


Η φετινή αποστολή έχει και μαθηματικά, λάβει τέλος για τον βρετανό Lewis Hamilton, ο οποίος κατέκτησε τον 4ο τίτλο του.
Ένας τίτλος που τον κάνει τον κορυφαίο ίσως βρετανό πιλότο στην ιστορία της Formula 1, για τα επιτεύγματα του θα χρειαστεί να αναφερθούμε εξ ολοκλήρου σε άλλο άρθρο.

Ήδη εδώ και εβδομάδες άρχισε να ακούγεται η πιθανότητα να πάρει ένα από τα μεγαλύτερα αξιώματα που μπορεί να λάβει κάποιος, να χριστεί sir από την ίδια την βασίλισσα.

Ο Lewis Hamilton έχει ήδη εγκατασταθεί ως το φαβορί από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχηματισμού για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 του επόμενου έτους, με τον οδηγό της Mercedes να έχει επίσης απόδοση 4/1, για να είναι και στη λίστα βραβείων της Μ. Βρετανίας για το νέο έτος.

Η Formula 1 έχει βρετανούς πιλότους οι οποίοι μετά το τέλος της καριέρας του τιμήθηκαν ως ιππότες, όπως ο Sir Stirling Moss, που είναι ο λεγόμενος, βασιλιάς χωρίς στέμμα αλλά και τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή, Sir Jackie Stewart. Οι συνιδιοκτήτες κάποτε της Williams, o  Sir Frank Williams και ο  Patrick Head έχουν επίσης την ύψιστη τιμή για τα κατορθώματα τους στο χώρο.

Ο Lewis, έχει το MBE, ένα σκαλοπάτι κάτω στην ιεραρχία των βραβείων της Βρετανίας, και πήγε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να το παραλάβει από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.
Όταν ρωτήθηκε μετά τον αγώνα στο Μεξικό για τις πιθανότητες να γίνει και ο ίδιος Sir, ο 32χρονος 62 φορές νικητής grand prix, δήλωσε ότι είναι τιμή του και θα ήθελε να επιστρέψει στο παλάτι.

"Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη τιμή, πρώτα όμως θα πρέπει να με καλέσουν!», είπε. "Προσπαθώ να εκπροσωπώ την Αγγλία με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ. Αν αυτό αναγνωριστεί σε κάποιο στάδιο από τη βασίλισσα τότε θα είμαι απίστευτα τιμημένος».

Ο Hamilton, πανηγύρισε και τον προχθεσινό του τίτλο τυλίγοντας τη βρετανική σημαία γύρω του, δοξάζοντας την χώρα του και χωρίς να ξεχνά πως ξεκίνησε από ένα υποβαθμισμένο προάστιο στην πόλη των μεταναστών, Stevenage, βόρεια του Λονδίνου.
Ο προ παππούς του ήταν μετανάστης από την Καραϊβική, ένα νησί της Γρενάδας.
Ο Lewis Hamilton πανηγυριζοντας τον 4ο τίτλο του 

«Αναρωτιέμαι τι σκέφτονται οι άνθρωποι που ήταν στο σχολείο μου. Υπάρχουν μερικοί δάσκαλοι που είπαν ότι δεν πρόκειται να καταφέρω τίποτα στη ζωή μου, γι 'αυτό αναρωτιέμαι και τι σκέφτονται τώρα», δήλωσε την Κυριακή.
"Αναρωτιέμαι αν σκέφτονται: βοήθησα αυτό το νεαρό παιδί. Ή σκέφτονται: ξέρεις τι, λυπάμαι για οτι είπα. Και ας έχει μεγαλώσει και με αυτό ως δίδαγμα. Ελπίζω ότι αυτό συμβαίνει. "

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του στίβου, Mo Farah και ο νικητής του Wimbledon, Andy Murray είναι επίσης Sirs, αλλά ο Σκωτσέζος τόνισε ότι εξακολουθεί να θέλει να ονομαστεί με το όνομά του.

Ο Lewis αστειεύτηκε ότι θα συμβεί το αντίθετο, αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.
"Θα το επιβάλω. Στον καθένα. Σε φίλους, σε όλους. Νομίζω ότι είναι μια τέτοια μεγάλη τιμή ", γέλασε. "Έχω φίλους που είναι Sirs και τους ονομάζω Κύριε. Και  όταν έχω ένα κείμενο, τους χαρακτηρίζω όπως πρέπει: Ναι Κύριε. Είναι μοναδικό και γιατί να μην το ζεις σε όλη του την ομορφιά; "

Πηγή: grandprix247.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code