ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kenny Dalglish – “Ο Mourinho θα παρκάρει το λεωφορείο, αλλά ο Klopp θα βρει έναν τρόπο να το ξεπεράσει”

Ο θρύλος του Kop πιστεύει ότι οι Κόκκινοι μπορούν να είναι αυτοί που θα κάνουν την Manchester United να υποστεί την πρώτη της ήττα.


Ο Kenny Dalglish περιμένει πως ο Jose Mourinho θα “παρκάρει το λεωφορείο” στο Anfield το Σάββατο - αλλά ο θρύλος του Kop πιστεύει πως η Liverpool θα βρει έναν τρόπο να το ξεπεράσει.

Και τα δύο ντέρμπι την περσινή σεζόν έληξαν ισόπαλα με 0-0 στο Anfield και 1-1 στο Old Trafford.

Ο Dalglish πιστεύει ότι θα είναι και πάλι ένα κλειστό ματς, αλλά είναι σίγουρος ότι η ομάδα του Jurgen Klopp μπορεί να επιστρέψει στο προσκήνιο, με νίκη επί της αήττητης United.

"Θα περίμενα πάντα ότι το Liverpool – Manchester United θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι", είπε.

“Πέρυσι, όταν η United ήρθε στο Anfield, ο Jose Mourinho πάρκαρε το λεωφορείο. Αλλά δεν ήταν μόνο ένα λεωφορείο, νομίζω ότι ήταν ένα ζευγάρι διπλών λεωφορείων. Δεν του την λέω, ήταν πολύ δύσκολο για την Liverpool και o Ibrahimovic παραλίγο να σκοράρει στο τέλος.”

"Νομίζω ότι η United θα έρθει και θα παίξει αρκετά αμυντικά, αλλά ταυτόχρονα έχει φανταστικούς επιθετικούς, όπως τους Marcus Rashford, Romelu Lukaku και Anthony Martial. Νομίζω ότι ο Mourinho θα προσπαθήσει να σιγουρέψει ότι η πίεση είναι πάνω στη Λίβερπουλ, αλλά η πίεση είναι πάνω σε όλους όταν πρόκειται για ένα τέτοιο παιχνίδι".

Ήταν μια ανάμικτη εκκίνηση στη σεζόν για τους Κόκκινους, οι οποίοι βρίσκονται 7 βαθμούς πίσω από την United και την City.

Ο Jurgen Klopp κατηγορήθηκε ότι δεν κατάφερε να διορθώσει τα αμυντικά ζητήματα της Liverpool, αλλά ο Dalglish παραμένει θετικός στις προοπτικές του συλλόγου με τον Γερμανό στο τιμόνι.

"Νομίζω ότι είναι ο τέλειος άνθρωπος για τον σύλλογο", πρόσθεσε.

"Νομίζω ότι μπορεί να ενωθεί έξοχα με τους οπαδούς και οι οπαδοί μπορούν να έχουν κοντινή σχέση μαζί του. Νομίζω ότι πάμε μπροστά από τότε που ήρθε. Μπορεί να δέχεται κριτική για τα γκολ που δέχεται η ομάδα, αλλά η φιλοσοφία του είναι να βάζεις περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που θέλουν να δουν οι οπαδοί.

"Από τώρα μέχρι τον Μάιο, πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλά περισσότερα χαμόγελα από ότι θα υπάρξουν απογοητεύσεις.”

"Τερμάτισαν τέταρτοι (την περασμένη σεζόν), για αυτό νομίζω ότι θέλουν να τερματίσουν λίγο ψηλότερα φέτος. Η United και η City έχουν γίνει καλύτερες και αυτό δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Η Chelsea δεν άρχισε καλά, αλλά τώρα έχει στρώσει όπως και η Tottenham που είναι δυνατή. Θα είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούν να το κάνουν και νομίζω ότι έχουν το καλύτερο προπονητή για να το κάνουν.”

Άμα η Liverpool πρόκειται να νικήσει το Σάββατο, πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμβολή του Mohamed Salah. Ο Dalglish έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Αιγύπτιου.

Είπε: "Ο Mo Salah ήταν η πιο συναρπαστική μεταγραφή του καλοκαιριού για τη Liverpool. Έρχεται μετά από μια φανταστική σεζόν πέρυσι με τη Roma.

"Προφανώς κάποιοι άνθρωποι εδώ τον είχαν ήδη δει να παίζει ενώ βρισκόταν στην Chelsea, αλλά έχει έρθει και έχει σκοράρει μερικά καλά γκολ και μοιάζει πραγματικά απειλητικός. Είναι πολύ γρήγορος, ντριμπλάρει τους αντιπάλους και αρχίζουν να πανικοβάλλονται. Μπορεί να πάει προς τα μέσα ή προς τα έξω, αλλά προφανώς το προτιμά στο αριστερό του πόδι. "

Ο Dalglish μιλούσε εκ μέρους της BetStars και πιστεύει πως ο Coutinho θα ανοίξει το σκορ εναντίον της United. Επίσης, πιστεύει πως ο Juan Mata θα σκοράρει και πως η Liverpool θα κερδίσει 2-1.

"Για μένα, μπορεί να είναι ο Coutinho που θα σκοράρει πρώτος. Μπορεί να σκοράρει από το ανοιχτό παιχνίδι ή από κάποια στημένη φάση", πρόσθεσε ο Dalglish.

"Θα πω 2-1 για τη Liverpool, αλλά ίσως ακούω την καρδιά μου και όχι το κεφάλι μου.”


"Αυτή τη στιγμή η United παίζει πολύ καλά και η Liverpool ήταν άτυχη. Αλλά η τύχη της είναι αναγκασμένη να αλλάξει κάποια στιγμή και ελπίζω ότι θα είναι αυτή την εβδομάδα."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code