ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Απόλλων είναι εδώ!


Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άφησε στην άκρη τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη με 2-0.

Ο Απόλλων ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό με σκόρερ τον Καστιγιέχος, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κονέ. Παρόλο που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι δεν κλείστηκε στην άμυνά της και στο 19ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Αλμπάνης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ζίβκοβιτς, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 22ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Μπρίτο να βρίσκει χώρο και να σουτάρει από την γωνία της περιοχής και τον Τσόβιτς να διώχνει σωτήρια. Στο 28ο λεπτό η Ξάνθη έβγαλε ωραία αντεπίθεση με τον Μπαξεβανίδη να γυρίζει επικίνδυνα στην περιοχή, ωστόσο κανένας συμπαίκτης του δεν πρόλαβε την μπάλα. Ο Απόλλων συνέχισε να απειλεί με τον Καστιγιέχος να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι και τον Ζίβκοβιτς να λέει και πάλι «όχι». Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μπαξεβανίδης σύγκλινε από τα δεξιά, δοκίμασε το σουτ, με τον Τσόβιτς να μπλοκάρει εύκολα.

Πολύ δυναμικά ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με τον Μάατσι μόλις στο 46ο λεπτό να σουτάρει και τον Ζίβκοβιτς να διώχνει αποφασιστικά σε κόρνερ. Στο 61ο λεπτό συνέβη ένα περίεργο περιστατικό στο ματς. Ο Μπαρτολίνι διαμαρτυρήθηκε έντονα από τον πάγκο, με τον διαιτητή να τον αναγκάζει να φορέσει την φανέλα για να του δείξει την κίτρινη κάρτα!

Στο 69΄ ο Απόλλων έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Αλμπάνη να βγαίνει απέναντι στον Ζίβκοβιτς και τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να διώχνει εντυπωσιακά. Η δικαίωση του εξτρέμ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήρθε στο 84΄ καθώς μετά από σύγχυση που υπήρξε στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Αλμπάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος, πέρασε τον Ζίβκοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code