ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Με το ένα αυτί στην Λισαβόνα"

Σε ένα παιχνίδι τεράστιας ιστορικής σημασίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "sold-out" Γεώργιος Καραϊσκάκης με σκοπό την κατάκτηση βαθμών ή έστω βαθμού.


Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε "αναμμένα κάρβουνα" μετά την ήττα στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0), πραγματοποιώντας άλλη μια κακή εμφάνιση και προβληματίζοντας όλο και περισσότερο τους οπαδούς τους. Το αποψινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους, καθώς έχουν κολλήσει στο 0 στους ομίλους του Champions League με κακές εμφανίσεις άμα εξαιρέσουμε το 2-0 στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους Σεμπά, Εμενίκε, Μπέν λόγο τραυματισμών, εκτός έμεινε επίσης και ο Ζντίελαρ για τακτικούς λόγους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Η Μπαρτσελόνα τώρα, είναι μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα, έχοντας και μια απόσταση ασφαλείας 5 βαθμών από την 2η Βαλένθια και 7 από την 3η Ρεάλ. Το Σάββατο νίκησε εύκολα με 2-0 στην έδρα της σκληροτράχυλης Μπιλμπάο παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο και κερδίζοντας για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Στο Champions League είναι επίσης μόνη πρώτη έχοντας το 3/3 στα πρώτα παιχνίδια των ομίλων και και είναι δίχως αμφισβήτηση το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Χωρίς κάποια σοβαρή απουσία οι φιλοξενούμενοι ολοκληρόνωντας ήσυχα την χθεσινή τους προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code