ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν έχει να φοβηθεί κάτι...έχει την ποιότητα για την ζημιά !

Σήμερα στις 22.05 ώρα Ελλάδος η ΑΕΚ φιλοξενείται στο πάντα ζεστό Σαν Σίρο. Αντίπαλος της , η Μίλαν . Η Ένωση πηγαίνει στον αγώνα έχοντας στο μυαλό της ότι θα πάρει κάτι θετικό .


Ο προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ το είπε άλλωστε ξεκάθαρα εχθές, ''Δε θα κρεμαστούμε και οι έντεκα στα δοκάρια του τέρματος''. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει σκοπό να περιμένει στο μισό γήπεδο τους Ιταλούς και ούτε πρέπει.

Η Μίλαν χρειάστηκε να ξεπεράσει το 90λεπτο προκειμένου να κερδίσει εν τέλει την Ριέκα στην Ιταλία. Η ομάδα του Μοντέλλα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και κύριος υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας που ξόδεψε πάνω από 200 εκατομμύρια το καλοκαίρι είναι αυτός. Πάντα σύμφωνα με τον κόσμο και τα ιταλικά Μέσα .

Η ΑΕΚ διαθέτει την ποιότητα και την ταχύτητα όπως δήλωσε και ο αντίπαλος προπονητής της ελληνικής ομάδας. Εκεί πρέπει να στηριχθεί απόψε η ΑΕΚ και να χτυπήσει στα ίσα τους αντιπάλους. Η Μίλαν διαθέτει όμως πολύ καλά άκρα. Αυτός είναι και ο λόγος όπου η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει μία λύση προκειμένου να αιφνιδιάσει και να παγιδέψει τους Ροζονέρι μέσα στην ίδια τους την έδρα.

Η ΑΕΚ είναι ψυχομένη για απόψε και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για νύχτες σαν κι αυτές ήθελε τόσο πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη. Σήμερα μάλιστα θα έχει δίπλα της μία από τις μεγαλύτερες εκδρομές των φίλων της. Συγκεκριμένα αναμένονται γύρω στους 3.400 φίλοι της Ένωσης που θα παρακολουθήσουν το ματς από κοντά .

Για τους λόγους που είπαμε προηγουμένως , δηλαδή τα επικύνδινα άκρα της Μίλαν , ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 3-5-2. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Βράνιες, Γιόχανσον και Μπακάκη στην αμυντική τριάδα μπροστά του.

Στα δύο άκρα θα είναι οι Γκάλο και Λόπες, με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Μάνταλο στον άξονα. Στην επίθεση, οι Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Αραούχο και Λιβάγια με περισσότερες πιθανότητες να έχει ο Αργεντίνος εάν και εφόσον επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός να παίξει την Μίλαν με πίεση ψηλά. Διαφορετικά εάν πάμε στην λύση του...αέρα και ψηλού παιχνιδιού τότε θα δούμε τον Κροάτη επιθετικό στην αιχμή του δόρατος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code