ΠΑΕ Λαμία: «Υποδείξεις δεν δεχόμαστε από κανέναν» - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΕ Λαμία: «Υποδείξεις δεν δεχόμαστε από κανέναν»

Θέση για τα όσα συνέβησαν μεταξύ οπαδών Λαμίας και πρόσωπο από την διοίκηση , πήρε η ΠΑΕ δημοσιεύοντας ανακοίνωση.
Σ' αυτή κάνει γνωστή την θέση του ισχύοντος που έχει και τονίζει πως υποδείξεις δεν δέχεται από κανέναν.

Η ανακοίνωση :

«Μετά από μία ακόμα εντός έδρας νίκη και μάλιστα σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, στο επίκεντρο των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων είναι η επιτυχία των ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Τεννέ και η επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Αντίθετα 20-25 άνθρωποι που το ήθος τους επιβάλλει να βρίζουν μέλος της ΠΑΕ στις εξέδρες, διακινούν άλλα θέματα αντί να ενισχύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με την πορεία της τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως όλοι όσοι εργάζονται στο ποδοσφαιρικό και το διοικητικό τμήμα λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον για την κατάκτηση των στόχων της.

Ως εκ τούτου ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν τόσο για την στελέχωση όσο και για τις συνεργασίες της και απαιτεί την κόσμια συμπεριφορά όλων όσοι επιλέγουν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας.

Υβριστικά συνθήματα, ασέβεια στους υπόλοιπους φιλάθλους που δίνουν και εκείνοι τα χρήματα τους για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα ψυχαγωγίας σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και προσπάθειες χειραγώγησης δεν έχουν καμία θέση στις εξέδρες του ΔΑΚ για τις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Υ.Γ. Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους νωρίτερα (όπως στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό) είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) είτε από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ τις ημέρες και τις ώρες που ανακοινώνονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here