ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα ισόπαλα στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-1


Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Παναιτωλικού και του Απόλλων Σμύρνης με τον Ντίαζ να ανοίγει το σκορ στο 36ο λεπτό και τον Αλμπάνη να ισοφαρίζει στο 59ο λεπτό.
Α΄ημίχρονο:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού έχοντας από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Απόλλων έχοντας μόλις μία τελική στο πρώτο μέρος προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν, με τον Παναιτωλικό να κρατά την κατοχή. Από το 30ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί, με τον Ντίαζ να σουτάρει στο 33ο λεπτό έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 36΄ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με τον Μύγα να εκτελεί δυνατά το πλάγιο από τα δεξιά, ακολούθησε αναστάτωση στην περιοχή του Τσόβιτς και τον Ντίαζ να νικάει τον τερματοφύλακα του Απόλλων! Ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 44΄ με τον Μόρα να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά, τον Τσόβιτς να διώχνει εντυπωσιακά και τον Ντίαζ στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα άουτ!

Β΄ ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν το γκολ από το πρώτο λεπτό. Στο 52ο λεπτό οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πέτυχαν γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα, με τον Ανιέτε να καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ. Στο 59ο λεπτό ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Αλμπάνη. Ο Κούρος έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ανιέτε έδωσε πολύ ωραία την μπάλα στον Αλμπάνη και τον τελευταίο με όμορφο πλασέ να νικάει τον Κυριακίδη. Στο 65ο λεπτό ο Ρόσα βρέθηκε απέναντι από τον Τσόβιτς, με τον τερματοφύλακα του Απόλλων να αποκρούει σωτήρια! Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στα επόμενα λεπτά, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παίρνει μεγάλη ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code