ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την ''ξέρανε'' και είναι πρώτος ! ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-1

Δεκατέσσερα ατρόμητα παλικάρια στο ΟΑΚΑ τα οποία κατάφεραν να νικήσουν και να αναρριχήσουν στην κορυφή της Superleague Σουρωτή.
Πατίτο και Μάνταλος προσπάθησαν να γυρίσουν μόνοι τους το παιχνίδι , χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Με την πρώτη ουσιαστική του φάση ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Όσον αφορά την παραγωγή φάσεων το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ φτωχό , όσον αφορά όμως την κυκλοφορία ήταν πλούσιο. Και οι δύο ομάδες πρόσεχαν ιδιαίτερα τα μετόπισθεν. Ο Ατρόμητος ωστόσο ήταν αυτός που άφησε την ΑΕΚ να κάνει τις τρεις καλύτερες φάσεις του ημιχρόνου. Οι δύο πρώτες ήρθαν από τον Μάνταλο , στο 8' και στο 39' όπου σούταρε από πλάγια θέση αλλά στην πρώτη φάση του είπε ''όχι'' ο Γιαννιώτης και στην δεύτερη ο Κιβρακίδης , καταλήγοντας κόρνερ και στις δύο περιπτώσεις για τους γηπεδούχους. Τρίτη καλή φάση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Λιβάια να πιάνει ένα δυνατό - καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή , ο πορτιέρο του Ατρομήτου βλέπει την μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο του δοκάρι .

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Είκοσι δευτερόλεπτα μετά την έναρξη ο Μάνταλος σε μια φάση που φάνηκε ότι θα σκόραρε , έστειλε την μπάλα στο δοκάρι . Στο 55' ο Ατρόμητος σόκαρε την ΑΕΚ με τον Ντάουντα να πιάνει ένα ωραίο σουτ στο σκάσιμο της μπάλας από το ύψος του πέναλντι κάνοντας έτσι το 0-1.Στο 60' κόντεψε να ισοφαρίσει η ΑΕΚ ύστερα από ωραία πάσα του Μάνταλου στον Αραούχο με τον τελευταίο να σουτάρει από τα πλάγια αλλά να κερδίζει κόρνερ.Στην τελευταία φάση του αγώνα προσπάθησε να πάρει σε εκτέλεση φάουλ κεφαλιά ο Ανέστης χωρίς όμως να είναι επιτυχής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code