ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανώτερη ΑΕΚ vs Αγχωμένος Ολυμπιακός

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Superleague Σουρωτή έφθασε .
ΑΕΚ και Ολυμπιακός καλούνται να παίξουν μπροστά σε περίπου 50.000 οπαδούς της Ένωσης , σ' ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Ο καθένας θέλει να κερδίσει για τους δικούς του λόγους και το Χ δεν θα τους ευχαριστούσε σε καμία περίπτωση. Οι ''κιτρινόμαυροι'' μετά από πολλά χρόνια παίζουν αγώνα με τους Πειραιώτες έχοντας αυτοί την θέση ισχύος ενώ οι φιλοξενούμενοι το ακριβώς αντίθετο.

Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι πρώτη μόνη με 10 βαθμούς , ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θε΄ση με 8 βαθμούς. Κάτι το οποίο όσον αφορά τους ερυθρόλευκους δεν τους  αντικατοπτρίζει πλήρως, καθώς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα , κυρίως ταυτότητας. Φαίνεται να έχουν χάσει την αγωνιστική τους ταυτότητα ο κάθε παίκτης ξεχωριστά μη μπορόντας να ανταποκριθεί στον αγωνιστικό χώρο . Ο προπονητής της ομάδας , Χάσι εάν ηττηθεί σήμερα , ουσιαστικά θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο .

Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα των τελευταίων ετών . Δεν έχουν δεχθεί γκολ σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και διαθέτουν και μία πάρα πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει πολύ καλά τι σημασία έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχει εκμεταλευτεί πλήρως όλο το ρόστερ που διαθέτει προκειμένου να παρουσιαστεί η Ένωση έτοιμη σήμερα για το τρίποντο.

Όσον αφορά την στατιστική όψη του ματς .Η ΑΕΚ εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό νικάει κατά 26% έναντι των φιλοξενούμενων με 21%. Η Ένωση έχει σκοράρει στα ματς με Ολυμπιακό 74 γκολ ενώ οι Πειραιώτες 78 φορές. Όσον αφορά τις ισοπαλίες έχουν 21% ποσοστό στα αναμεταξύ τους παιχνίδια σε ΟΑΚΑ και Νέα Φιλαδέλφεια .

Πριν προχωρήσουμε στις ενδεκάδες που περιμένουμε να παρατάξουν οι δυο ομάδες , να πούμε πως ο Λόπεζ αλλά και ο Φορτούνης εν τέλει είναι στις αποστολές , χωρίς όμως να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν και στο βασικό σχήμα .

Πιθανές ενδεκάδες :

ΑΕΚ : Αναμένεται να δούμε ένα 4-2-3-1 με Ανέστη κάτω από τα δοκάρια , στην άμυνα Τσόσιτς Βράνιες, δεξιά Γκάλο και Μπακάκης στα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή το αχώριστο δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσσον . Στα εξτρέμ περιμένουμε Λάζαρο στα δεξιά και απέναντι Κλωναρίδη . Στην γραμμή κρούσης Αραούχο και πίσω από αυτόν τον Μάνταλο.

Ολυμπιακός : Αναμένεται να παραταχθεί  με τον Καπίνο στο τέρμα και τους Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένγκελς και Κούτρη στην αμυντική γραμμή.Στο κέντρο θα βρεθεί ο Ζντιέλαρ με τον Ζιλέ ή τον Ταχτσίδη. Καρσελά και Μάριν θα βρεθούν στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Οτζίτζα θα τοποθετηθεί πίσω από τον Εμενίκε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code