ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Show από τον Ατρόμητο, 3-0 τη Λαμία από το πρώτο ημίχρονο

Τι κι αν ο Ατρόμητος χρειάστηκε πέντε αγωνιστικές για να πετύχει την πρώτη του νίκη; Η ομάδα του Κάναντι αποζημίωσε το
κοινό της σήμερα με μια εμφατική νίκη επί της Λαμίας, με το τελικό σκορ 3-0 να έχει διαμορφωθεί από το 35ο λεπτό! Κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια οι Περιστεριώτες, με κακές αναμνήσεις αποχαιρετά το Περιστέρι η Λαμία (5 γκολ παθητικό και 0 ενεργητικό στα τρία ματς που έδωσε εκεί).

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη στο ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα μεσοβδόμαδα, απέβαλαν το άγχος και σήμερα παρουσίασαν το καλύτερο φετινό τους πρόσωπο. Ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ. Ειδικά στην τρίτη, από εξαιρετική μπαλιά του Ουάρντα, χρειάστηκαν τα αντανακλαστικά του Παπαδόπουλου για να αποσοβήσει το γκολ στο πλασέ του Ντιγκινί. Με τη Λαμία να έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ήταν καθαρά στο χέρι του Ατρομήτου να φανεί αποτελεσματικός στις φάσεις του και να προηγηθεί.

Ο Ατρόμητος έδειχνε ότι πατούσε καλύτερα όσο περνούσαν τα λεπτά και έκανε ένα μαγικό οκτάλεπτο, κατά το οποίο οι παίκτες του σκόραραν τρεις φορές. Από το 27' ως το 35' οι Περιστεριώτες πέτυχαν τα γκολ του αγώνα αφήνοντας προσδοκίες και για συνέχιση του καταιγισμού.

Στο 27' ο Ουάρντα πλάσαρε υπέροχα έπειτα από πάσα του Ντιγκινί για το 1-0, ήρθε και δεύτερο γκολ, 2 λεπτά αργότερα. Ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε απ' όλους, έφτασε στον αμαρκάριστο Μανούσο και εκείνος πλάσαρε σε άδεια εστία. Η ομάδα του Ατρόμητου ήταν σε εκπληκτική κατάσταση και κυνήγησε τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε στο 35' και πάλι με τον Μανούσο, ο οποίος πρώτα έκαμψε την αντίσταση του Κουκόλη και νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η Λαμία είχε δυο καλές φάσεις για να μειώσει και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο, αλλά στην πρώτη ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Όμο και στην δεύτερη η κεφαλιά του Παντελιάδη πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε όπως αναμενόταν παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, με πολύ πιο πεσμένο ρυθμό και λίγες φάσεις. Η Λαμία είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 56' και στο 61', ενώ ο Ατρόμητος έχασε δυο καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τίποτα δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο την πρώτη του φετινή νίκη στη Σουπερλίγκ.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (84' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (80' Μπουσουλάτζιτς), Βασιλακάκης, Ουάρντα (78' Ντάουντα), Ούμπιδες, Μανούσος.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63' Φράγκος), Αναστασιάσης, Κουκόλης (37' Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (53' Αναστασόπουλος), Πίτι, Βάντερσον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code