ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Manchester United ΔΕΝ ήθελε τον Franck Ribery το 2006!

Ο Sir Alex Ferguson απέρριψε την ευκαιρία να αγοράσει τον Franck Ribery για την Manchester United το 2006, αφού τον παρακολούθησε για μόνο 45 λεπτά.


Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τα ημερολόγια του Alastair Campbell, στενού φίλος του πρώην προπονητή της United.

Σύμφωνα με την The Sunday Times, ο Campbell ήταν με τον προπονητή της United, όταν ο Ribery που έπαιζε τότε για την Marseille, αντιμετώπιζε την Bolton Wanderers στο Κύπελλο UEFA τον Φεβρουάριο του 2006.

Αλλά ο Ferguson δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να βγάλει συμπέρασμα για τον Γάλλο διεθνή, (22 ετών), που εκείνη τη σεζόν βραβεύτηκε ως Καλύτερος Νέος της Σεζόν στην Ligue 1.

Ο Campbell έγραψε: “Ο Alex παρακολουθούσε τον Franck Ribery, αλλά αποφάσισε πριν το ημίχρονο πως δεν ήταν αρκετά καλός για την United.”

Ο Ribery πέρασε μια ακόμα σεζόν στη Μασσαλία και τον Ιούνιο του 2007 εξασφάλισε μια μεταγραφή στην Bayern Munich, ενώ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από την Arsenal.

Από τότε, ο Ribery κέρδισε 7 πρωταθλήματα της Bundesliga με τη Bayern και ήταν μέρος της ομάδας που κέρδισε το Champions League στο τέλος της σεζόν 2012-13.

Τα ημερολόγια περιλαμβάνουν επίσης περαιτέρω αποκαλύψεις για την δύσκολη σχέση του Ferguson με τον Roy Keane.

Ο Ferguson έγραψε πολύ άσχημα πράγματα για τον Keane στην αυτοβιογραφία του και ο Campbell έγραψε: “Ο Ferguson ένιωσε ότι ο Keane είχε αυτό που χρειαζόταν για να τα καταφέρει, αλλά είχε δαίμονες και δεν μπορούσε να τους νικήσει.”

"Ήταν στην πραγματικότητα κάποιος που δεν του άρεσαν πολύ οι άνθρωποι εκτός και μόνο αν πληρούσαν τα δικά του πρότυπα.”

"Του είπα ότι συνηθίζατε να λέτε ότι ήταν ο πιο έξυπνος παίκτης που είχατε και εκείνος που ήταν πιθανό να γίνει κορυφαίος προπονητής. Εκείνος απάντησε: Λάθος, υπάρχει κάτι που λύπει".

Πηγή: Sky Sports News

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code