ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Gerrard: “Είμασταν κατώτεροι των περιστάσεων”

Ο Steven Gerrard τα είπε έξω από τα δόντια για την ήττα της Liverpool U19 με 2-1 από την Spartak Moscow στο UEFA Youth League, δηλώνοντας τον εαυτό του “απογοητευμένο” και “θυμωμένο”.


Οι νεαροί Κόκκινοι δεν κατάφεραν να συνεχίσουν δυναμικά την πορεία τους μετά τη νίκη με 4-0 επί της Sevilla, καθώς έχασαν στη ρωσική πρωτεύουσα την Τρίτη το απόγευμα.

Ο Adam Lewis έβαλε τους φιλοξενούμενος μπροστά στο σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ, αλλά το προβάδισμά τους ανατράπηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τον Aleksandr Rudenko.

Αντικατοπτρίζοντας τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του, ένας ειλικρινής Gerrard είπε στο Liverpoolfc.com: "Αισθάνομαι πολύ παρόμοια με τους παίκτες - απογοητευμένος, θυμωμένος και πονεμένος.”

"Ενάντια στη Sevilla ήμασταν εξαιρετικοί και ήταν μια εμφάνιση του 9 στα 10. Τους δώσαμε συγχαρητήρια μετά το παιχνίδι και τους είπαμε ότι είχαν ανεβάσει το πήχη πολύ ψηλά.”

"Δεν το περιμένουμε από αυτούς σε κάθε παιχνίδι, επειδή κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και παίξαμε σε astroturf εναντίον μιας σκληρής ομάδας και ξέραμε ότι θα ήταν μια σκληρή δοκιμασία.”

"Αν όμως κάναμε την ίδια προσπάθεια, δείχναμε την ίδια αποφασιστικότητα και την επιθυμία που δείξαμε με τη Sevilla, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, οι καλύτεροι παίχτες μας δεν παίξανε καλά και κάναμε πολλά ατομικά λάθη.”

"Οι παίκτες έχουν απογοητευτεί με τους εαυτούς τους, αλλά αν θες να γίνεις ένας μεγάλος παίκτης για αυτό το σύλλογο, εάν παίζεις εντός έδρας εναντίον της Sevilla, πρέπει να κερδίσεις και όταν παίζεις εκτός θα πρέπει να παίξεις σκληρά.”

"Το απογοητευτικό από την άποψή μας είναι πως οι καλύτεροι παίχτες μας, οι συναρπαστικοί παίχτες μας στο επιθετικό μισό του γηπέδου, ποτέ δεν εμφανίστηκαν."

Αφού είδε την ομάδα του να ξεκινάει την πορεία της στο UEFA Youth League με μια νίκη και μια ήττα, ο Gerrard επέμεινε ότι παραμένει ικανή να προκαλέσει καλή εντύπωση στο τουρνουά.

Ωστόσο, ο πρώην αρχηγός της Liverpool τόνισε τη σημασία της βελτίωσης της ομαδικής λειτουργίας για τη συνέχεια.

Πρόσθεσε: "Η Spartak χειρίστηκε το παιχνίδι καλύτερα από εμάς και έπαιξαν περισσότερο σαν ομάδα.”

"Νόμιζα ότι είμασταν πολύ ατομικοί και σκέφτηκα ότι οι παίχτες έψαχναν για τη δόξα αντί να συνεργάζονται ως ομάδα.”

"Όταν αμυνόμαστε καλά και παίρνουμε τη μπάλα στα σωστά σημεία του γηπέδου και παίζουμε σαν ομάδα όπως εναντίον της Sevilla, μπορούμε να είμαστε πολύ επικίνδυνοι. Έτσι, το μάθημα για τους παίκτες από αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα.”

"Μπορούμε όλοι να πάρουμε την δόξα μαζί, αλλά μόλις ένας αρχίζει και προσπαθεί να κάνει τα πράγματα μόνος του και περιπλέκει το παιχνίδι, αυτό μπορεί να φανεί.”

"Είναι ένα εξαιρετικό τουρνουά και θέλουμε να τα πάμε καλά. Είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό αλλά είχαμε δύο πολύ διαφορετικούς αγώνες.”

"Είμαι πολύ σίγουρος ότι όταν έρθουν στην Αγγλία έχουμε αρκετή ποιότητα και αρκετό ταλέντο για να τους κερδίσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code