ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Carlos Sainz Jr-Torro Rosso_Η ιστορία μιας 4ης θέσης


Και όμως.. Το Grand Prix της Σιγκαπούρης πέρασε και τα γεγονότα στις πρώτες θέσεις και στη μάχη του πρωταθλήματος ήταν αρκετά και ίσως, καθοριστικά.
Αμέτρητες εικόνες και σχεδιαγράμματα για το ατύχημα της εκκίνησης που είχε αποτέλεσμα την εγκατάλειψη των δυο Ferrari αλλά και της μιας Red Bull. Η απόδοση του Hamilton για άλλη μια φορά άξιζε της δέουσας προσοχής, και μάλιστα έφτιαξε και διαφορά από τον 2ο Vettel στη βαθμολογία, μεγαλύτερη από νίκη..

Boomshakalaka'!!

Μέσα σε όλα αυτά εκείνο το βροχερό βράδυ υπήρχε στην πίστα και ένας ισπανός πιτσιρικάς, ονόματι Carlos Sainz Jr, ο οποίος τερμάτισε στην καλύτερη θέση της καριέρας του, την 4η. Ο πιλότος της Toro Rosso πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του(χρωστούσε μια είναι η αλήθεια..) σε έναν αγώνα με πολύ δύσκολες συνθήκες δείχνοντας και το ταλέντο του.

Μάλιστα με αυτή του την εμφάνιση ‘χαιρετά’ πια πιο άνετος την επόμενη ομάδα του, το επόμενο σκαλοπάτι στη καριέρα του, με την ομάδα της Renault, σε ένα σήριαλ που είχε προηγηθεί την εβδομάδα πριν τον αγώνα.

Πόσες φορές όμως έχει βρεθεί τόσο ψηλά πιλότος με μονοθέσιο Toro Rosso, πέραν της μοναδικής νίκης που πέτυχε ο Sebastian Vettel στη βροχερή Monza το 2008; Όπως καταλαβαίνουμε για μία  ομάδα τέτοιου επιπέδου και μπάτζετ είναι πραγματικά δώρο μια θέση κάτω από το βάθρο.

Η προχθεσινή, ήταν η μόλις η 5η φορά που μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας έφτασε τόσο ψηλά και 6η, αν συνυπολογίσουμε την νίκη το 2008, σε έναν αγώνα που επιφύλασσε τον καλύτερο τερματισμό στην καριέρα επίσης των Palmer(6η θέση) και Vandoorne(7η θέση)..

The P4 club
Οι προηγούμενοι πιλότοι που πέτυχαν αυτόν τον μικρό.. άθλο(έστω και υπό συνθήκη) είναι ο μετέπειτα 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel, με δύο τερματισμούς στην 4η θέση, μια στην Κίνα το 2007( την πρώτη του χρονιά στο σπορ) και άλλη μια στη Βραζιλία το 2008.
Η μικρή ιταλική ομάδα έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2015 και την έλευση ενός άλλου πιτσιρικά.. Μαντέψατε ποιος? O Mad Max φυσικά! Ο Verstappen ο οποίος από την αρχή ‘μπήκε’ δυναμικά στους αγώνες κατάφερε 2 τερματισμούς στην 4η θέση το 2015, στην Ουγγαρία και την Αμερική, δείχνοντας ψήγματα του ταλέντου του..

Η ομάδα φυσικά και ο Carlos το πανηγύρισαν δεόντως και με τη λήξη του αγώνα στην ενδοεπικοινωνία αλλά και στο Twitter της ομάδας ανάρτησε το συγκεκριμένο ποστ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code