ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ο Carlo Ancelotti!


Μετά την ήττα με 3-0 από την Paris St-Germain για το Champions League χθες το βράδυ, το συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε να απολύσει τον Ιταλό, ο οποίος αντικατέστησε τον Pep Guardiola στην αρχή της περασμένης σεζόν.

Ο 58χρονος Ancelotti κατέκτησε με την Bayern την Bundesliga πέρυσι, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά του περσινού Champions League και στα ημιτελικά του γερμανικού κυπέλλου.

Ο βοηθός του Ancelotti, o Willy Sagnol θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός.

Η Bayern είναι στη Bundesliga, τρεις βαθμούς πίσω από την Dortmund, με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από τους πρώτους έξι αγώνες. Επόμενος αγώνας είναι εναντίον της Hertha Berlin την Κυριακή στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

"Η απόδοση της ομάδας μας από την αρχή της σεζόν δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Carlo για τη συνεργασία του, ο Carlo είναι φίλος μου και θα παραμείνει φίλος μου, αλλά έπρεπε να πάρουμε μια επαγγελματική απόφαση. Το παιχνίδι στο Παρίσι έδειξε σαφώς ότι πρέπει να υπάρχουν συνέπειες."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code