ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γαλανόπουλος : '''Οταν είμαστε καλά δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς''

Ο Κώστας Γαλανόπουλος βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αυριανό σημαντικό αγώνα απέναντι στην Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ .
Μεταξύ άλλων μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και για το τι μπορεί να ''αχριστεύσει'' την νίκη που πήρε η ομάδα στην Κροατία την 1η αγωνιστική των ομίλων .

Αναλυτικά τα όσα είπε :

-για την Αούστρια Βιέννης: 

«Όπως είπε και ο κόουτς δεν θα έχει μεγάλη αξία η νίκη επί της Ριέκα αν δεν νικήσουμε αύριο. Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντική όμως τώρα κοιτάμε το αυριανό ματς».

-για τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ: 

«Το πρωτάθλημα όπως το Κύπελλο είναι στόχοι μας. Θέλουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα λείπει αρκετά χρόνια από την Ευρώπη, ωστόσο δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία ομάδα και όταν είμαστε καλά δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς». 

-για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: 

«Όταν μία ομάδα νικάει, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και φάνηκε και με τον Ολυμπιακό ότι δεν σταματήσαμε λεπτό να ψάχνουμε το επόμενο γκολ και τη νίκη. Είχε χρόνια η ΑΕΚ να κάνει ένα τόσο μεγάλο σερί και να φτάσει να θεωρείται φαβορί και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code