ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Την απόφαση του να σταματήσει την επαγγελματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 36 ετών, γνωστοποίησε μέσω αναρτήσεων στο Instagram ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Είναι ο προτελευταίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας του 2004 που αποσύρεται ("τελευταίος των Μοϊκανών" είναι ο Κώστας Χαλκιάς της Παναχαϊκής), έχοντας καταγράψει στην καριέρα
του σε ελληνικούς συλλόγους 318 συμμετοχές και 105 γκολ από το 1999. Είχε αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού, συγκεκριμένα στις Μπέρνλι, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Θέλτα, στις οποίες μέτρησε συνολικά 91 συμμετοχές και 7 γκολ. Παράλληλα αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας, λαμβάνοντας κλήσεις από το 2003 έως το 2013, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 22 συμμετοχές και 2 γκολ. Αξιοσημείωτο ότι συμμετείχε και στην Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας το 2004, με 3 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ο Παναιτωλικός, με τον οποίο πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν. Ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε για την απόφασή του με τις ακόλουθες ινσταγκραμικές αναρτήσεις:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code