ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Προβληματισμένος ο Ουζουνίδης. Θλάση ο Τσάβες

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό έχει πάρει την κατηφόρα. Διοικητικά η ομάδα βρίσκεται στον "αέρα", ενώ η ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο άφησε τον Παναθηναϊκό με μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές, κάτι που έχει να συμβεί 30 χρόνια!
Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Αγρίνιο χωρίς διοικηση, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί πλέον στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, που αρχίζουν να μην βλέπουν φώς στην άκρη του τούνελ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έντονα προβληματισμένος και υπό τον φόβο κατάρρευσης της ομάδας θέλει να συναντηθεί άμεσα με τον κ. Αλαφούζο, προκειμένου να σταματήσει να υπάρχει αβεβαιότητα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου τόνισε ότι η κατάσταση στα διοικητικά πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα.



"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήταν πολύ καλοί.

Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν γίνονται όλα αυτά που έγιναν.

Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή.

Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει.Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές".

Τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός που μέσα σε όλα αυτά, έχει να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Τσάβες.
Ο Αργεντινός επιθετικός, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη θλάση, πέρασε ως αλλαγή στο 46 λεπτό του αγώνα και αποχώρησε κουτσαίνοντας στο 70ο λεπτό. Ο παίκτης θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα και θα γίνει γνωστός ο χρόνος απουσίας του. Το λιγότερο που θα μείνει εκτός εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, θα είναι 3-4 εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code