ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκούραστο διπλό για τον Πλατανιά στη Ριζούπολη


Ο Πλατανιάς κατάφερε και ξέφυγε με το διπλό από τη Ριζούπολη με τελικό σκορ το 0-1. Μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού ο Ενσικουλού, που με το γρήγορο τέρμα του οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.
Αποβολή για τον Απόλλων στο 67΄, με τον Ντάσιο να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια μετά από σκληρό τάκλιν. Άτυχη στάθηκε η ομάδα της «Ελαφριάς Ταξιαρχίας», έχοντας δύο δοκάρια σε πέντε λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Το ματς παραλίγο να πάρει φωτιά από τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι με τον Πριτέντα να προσπαθεί να διώξει τη μπάλα, την έστειλε άθελά του προς τα πίσω, με τον Ντεβέσα να σώζει το αυτογκόλ πάνω στη γραμμή. Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια, με τον Ενσικουλού να σουτάρει, χωρίς ωστόσο να ανησυχεί τον Τσόβιτς.

Στο 22ο λεπτό ήρθε το γκολ από τον Πλατανιά! Ο Ενσικουλού ελίσσεται από τα αριστερά, συγκλίνει προς τον άξονα και μετά από την εξαιρετική συνεργασία των Ντεβέσα και Μπούτνικ, ο Ενσικουλού πήρε την μπάλα στην περιοχή, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ στη Ριζούπολη. Μετά το γκολ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και πάλι, με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 40΄ και να είναι και πάλι για τους φιλοξενούμενους. Ο Κοροβέσης βρήκε χώρο, δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τον Τσόβιτς να μπλοκάρει. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για χέρι του Πλιάτσικα μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο κ. Σέζος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα, με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο Ντάσιος για έντονες διαμαρτυρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυναμικά. Στο 47΄ η ομάδα του Πλατανιά έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Μπούτνικ κινήθηκε από τα αριστερά έκανε το γύρισμα προς τον Στανισάβλιεβιτς που περίμενε στην περιοχή, ωστόσο την τελευταία στιγμή έκοψε ο Μπιτζιμίν. Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλων έχασε την καλύτερή του ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Βάντερσον βρέθηκε στη περιοχή, κατάφερε να μείνει όρθιος παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα των αμυντικών του Πλατανιά, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι! Στο 54΄ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι μέσα σε πέντε λεπτά! Ο Παπάζογλου βρέθηκε στην περιοχή και με σκαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κοκκαλά.

Ο Άκης Μάντζιος θέλοντας να δώσει ένα διαφορετικό στυλ στο παιχνίδι του πέρασε στο ματς τους Μάατσεν και Μενδρινό στη θέση των Αλμπάνη και Κύργια αντίστοιχα. Στο 67΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς ο Ντάσιος έκανε σκληρό τάκλιν, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 25 λεπτά. Δύο λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απείλησε για δεύτερο γκολ. Μετά από ωραία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Ντεμπέσα που πλάσαρε πάνω στον Τσόβιτς! Μετά την αποβολή η «Ελαφριά Ταξιαρχία» έδειχνε πολύ προβλέψιμη, χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον Πλατανιά. Ωστόσο, στο 87΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Κονέ να «πιάνει» σκαστό σουτ και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς: (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Καστιγέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος, Παπάζογλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code