ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να αποδείξει την αξία του στο γήπεδο

Ο Δικέφαλος καλείται σήμερα στις 16:00 να ξεπεράσει το εμπόδιο του
ΠΑΣ Γιάννενα.Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, έχει 6 βαθμούς και μία λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ με νίκη σήμερα ξεπερνά τον ΠΑΟΚ για 1 βαθμό.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πρέπει αφού η ομάδα με λεγόμενα του  θα πάει για πρωταθλητισμό να πάρει τους τρεις πόντους,και να κάνει επιτέλους το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε ότι  εξαιτίας της τιμωρίας η Τούμπα θα είναι άδεια και ότι ο Κρέσπο και ο Κάμπος λόγω των τραυματισμών τους δεν θα είναι στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

Ρέι , Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ  Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη διαχείριση του αγώνα, την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη, τη συνολική αμυντική λειτουργία και τις στημένες φάσεις.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κι ο Τζάλμα Κάμπος συνέχισαν θεραπεία λόγω διαστρέμματος και ενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού αντίστοιχα κι ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code