ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Τέλος η χρηματοδότηση "τράβηξε την πρίζα" ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει οριστικά τον Παναθηναϊκό. Οι δόσεις στις πληρωμές του Οκτωβρίου πρέπει να πληρωθούν τον Δεκέμβριο και ο κ Αλαφούζος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει ούτε σεντ.


Ο Παναθηναϊκός ζητά μια χείρα βοηθείας και κανένας δεν δείχνει να συγκινείται. ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει ακυβέρνητο το "καράβι" του Παναθηναϊκού και αυτό οδεύει ολοταχώς στα βράχια.

Όλοι όσοι εργάζονται στην ΠΑΕ, έχουν συμπληρώσει πέντε μήνες χωρίς να έχουν πληρωθεί, και σκέφτονται την αποχώρηση. Αμφίβολο πόσοι θα μείνουν στο Κορωπί και στην ΠΑΕ και κατά πόσο θα είναι εφικτό η λειτουργιά του συλλόγου και του προπονητικού κέντρου.

Το ραντεβού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αγωνιά πήρε και δεύτερη αναβολή. Τον προπονητή του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν οι συνεργάτες του κ. Αλαφούζου που έχουν αναλάβει τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Μάλιστα τον ενημέρωσαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να έχει περαιτέρω ενασχόληση με τα του Παναθηναϊκού. Ο Ουζουνίδης έμεινε ξεκρέμαστος καθώς το καλοκαίρι είχε πάρει εγγυήσεις από τον κ. Αλαφούζο για την ομαλή λειτουργιά της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει σε καθεστώς επιτήρησης από την ΟΥΕΦΑ, αλλά η Ευρώπη είναι το λιγότερο που απασχολεί τους "πράσινους". Ακολουθούν δόσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου και από την στιγμή που δεν θα πληρωθούν τότε θα αρχίσουν οι προσφυγές, οι αποχωρήσεις και η σταδιακή διάλυση της ομάδας.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας να σώσει τον Παναθηναϊκό. Έναν σύλλογο με 110 χρόνια ιστορίας περιμένει ανάσα από τον κόσμο του. Ο Παναθηναϊκός είναι παρατημένος  στην τύχη του και χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί από την διάλυση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code