ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τραγικός Παναθηναϊκός έχασε και από τον Παναιτωλικό

Με άδεια χέρια έφυγε ο Παναθηναϊκός από το Αγρίνιο καθώς ηττήθηκε με 2-0 σκορ από τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Οι "πράσινοι" είχαν πάρα πολλά κενά στην άμυνα, δέχτηκαν πάρα πολλές αντεπιθέσεις από τους γηπεδούχους και αν δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Βλαχοδήμος το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις.

Χωρίς να είναι καλύτερος, αλλά σαφώς πιο αποτελεσματικός, ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που πήρε το προβάδισμα στο 19' με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση του Μάζουρεκ που κατάφερε σχετικά εύκολα να μπει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό από πλευράς ρυθμού και ευκαιριών. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με την κοντινή κεφαλιά που έφυγε άουτ, αλλά στην συνέχεια ο Παναιτωλικός έχασε σωρεία ευκαιριών.

Τα κενά στην πράσινα άμυνα συνεχίζονταν με τους γηπεδούχους να χάνουν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 65' ο Ρόσα έκανε ότι ήθελε τους Σιλά και Γιόχανσον και μετά το γύρισμα στην περιοχή και την προσωρινή επέμβαση του Βλαχοδήμου, ο Κλέσιο πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 2-0.

Σαν να μην έφτανε η συγκεκριμένη εξέλιξη στον Ουζουνίδη, είδε στο 70' τον Τσάβες να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, με θλάση στον δικέφαλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code