ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα:Τις αποστολές των δύο ομάδων ανακοίνωσαν οι προπονητές

Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.


Με απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Αυτοί είναι οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χούλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς και Πίσπας.

Έκτος έμειναν ο χειρουργημένος πρόσφατα Λουτσιάνο, ο τραυματίας με θλάση Τσάβες, ο άρρωστος Αυλωνίτης και ο Γιώργος Κουτρουμπής που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει στην διάθεση του, τους Πέδρο Κόντε και Φόνσι Ναδάλες. Ο πρώτος εκ των δύο επιστρέφει μετά τις 19 Αυγούστου και την πρεμιέρα της Super League και ο δεύτερος είχε μείνει εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Πέδρο Κόντε, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Ναδάλες, Γιάκος, Σολτάνι, Βιντάλ, Καρανίκας, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος και Χαλκιαδάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code