ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στις κλήσεις του Σκίμπε οι Τοροσίδης και Μήτρογλου


Οι δύο παίκτες της Εθνικής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα και αμφότεροι έμειναν εκτός στα παιχνίδια της Ελλάδας με Εσθονία και Βέλγιο.

Στα πλάνα του Μίκαελ Σκίμπε βρίσκονται οι Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μήτρογλου για τα παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ. Οι δύο πολύτιμοι παίκτες της Εθνικής δεν έχουν αγωνιστεί με τις ομάδες τους στα τελευταία παιχνίδια και τους λείπει ο ρυθμός.

Ο «Τόρο» ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει από τα τέλη Αυγούστου και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Σασουόλο και Τζένοα. Ο Μήτρογλου που υπέγραψε πρόσφατα στην Μαρσέιγ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον γαλλικό σύλλογο, καθώς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστές οι κλήσεις του Γερμανού τεχνικού από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μεγάλες πιθανότητες για επιστροφή στην «γαλανόλευκη» αποστολή φαίνεται πως έχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 30χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ έχει πετύχει καθοριστικά γκολ που έφεραν την νίκη στην ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code