ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ίσως φταίνε τα φεγγάρια...













Συνεχίζει να απογοητεύει ο Ολυμπιακός. Με την χθεσινή ισοπαλία πραγματοποιήσε το χειρότερο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια, ισοφαρίζοντας αυτό της σεζόν 2007-2008.
Ο Χάσι συνέχισε να "πειραματίζει" την αρχική 11αδα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει κάνει ήδη 8 επίσημα παιχνίδια, χωρίς να έχει χρησιμοποίησει την ίδια 11αδα δύο φορές. Άλλο ένα ρεκόρ που έσπασε ο Κοσοβάρος τεχνικός, καθώς αυτό είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που συμβαίνει στο λιμάνι.

Ένγκελς, Ζιλέ, Τζούρτζεβιτς φαίνονται ακόμα ανέτοιμοι και ασύνδετοι με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς να έχουν εγκληματιστεί πλήρως, με κυριότερο τον Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός συνέχισε να δείχνει και εχθές στα "χαμένα", μένοντας μακριά από τις υπόλοιπες γραμμές, με αποτέλεσμα να μην δέχεται αρκετές πάσες και γενικότερα να μην βοηθά στον ανασταλτικό τομέα, δείχνοντας σαν "φάντασμα" στο παιχνίδι. Ο Ζιλέ με την σειρά του δείχνει την εξαιρετική ποιότητα που έχει νε την μπάλα στα πόδια, όμως συνεχίζει να προβληματίζει τόσο στις τοποθετήσεις του όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα, πραγματικά αδικαιολόγητη συμπεριφορά συμπεριφορά ποδοσφαιριστή ανάλογης εμπειρίας και βιογραφικού. Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος, ο Μπιόρν Ένγκελς. Ο Βέλγος με τα 7,5 εκατομμύρια € που δαπάνησε ο Ολυμπιακός για να τον φέρει στο λιμάνι, έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Ολυμπιακού, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ των 7 εκατομμυρίων € του Ριέρα το 2010. Ωστόσο ο 23χρονος στόπερ συνεχίζει να απογοητεύει, χωρίς ακόμα να έχει "βγάλει" προς τα έξω όλες τις ικανότητες και δυνατότητες του. Δείχνει αργός, φοβισμένος και πολλές φορές εκτός τόπου και χρόνου στο γήπεδο, κάτι το οποίο φάνηκε πολύ καλά την Τρίτη, απέναντι στην Σπόρτινγκ, όπου ήταν από τους κύριους λόγους της κακής αμυντικής συμπεριφοράς των Πειραιωτών.

Όπως και να χει, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει ομάδα χωρίς "ταυτότητα" μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο θα κοστίσει πολύ ακριβά άμα δεν βρεθεί μια άμεση λύση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code