ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...













Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον Ολυμπιακό ο Μπενίκ Χάσι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός "άντεξε" στον πάγκο των Πειραιωτών για μόλις 110 μέρες, χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα και έπειτα από την χθεσινή ήττα στο ντέρμπι η απόλυση ήταν θέμα ωρών.



Ωστόσο, το χθεσινό δραματικό βράδυ, βρήκε και τον βασικό πορτιέρο των "ερυθρόλευκων", Στέφανο Καπίνο, εκτός πρώτης ομάδας. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας υπέπεσε εχθές μετά το παιχνίδι σε πειθαρχικό παράπτωμα και έτσι θα προπονείτε με την δεύτερη ομάδα μέχρι νεοτέρας.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κατεβαίνει στο Τορίνο την Τετάρτη με υπηρεσιακό προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Γιουβέντους.

Τα ονόματα για την άμεση αποκατάσταση της θέσης του προπονητή συνεχώς βρίσκονται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Τάκης Λεμονής, Γκουστάβο Πογιέτ και Μίτσελ, είναι μερικοί μόνο από αυτούς που ακούγονται μέσα από την διοίκηση για το θέμα του τεχνικού και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους πριν από οποιαδήποτε πρώτη κίνηση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code