ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλύτερα που ήρθε έτσι η νίκη για την ''δαιμονισμένη'' ΑΕΚ

Κοντεύει να περάσει 24ωρο μετά από έναν αγώνα διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σ' έναν αγώνα όπου η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια αφού έφερε τούμπα το ματς ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να το λήξει 3-2 .

Η ΑΕΚ το χρειαζόταν αυτό . Δεν λέμε πως εάν κέρδιζε με έναν σχετικά πιο εύκολο τρόπο τότε δεν θα ήταν καλό σημάδι ή ένα καλό αποτέλεσμα για την συνέχεια. Προς θεού... η Ένωση αυτό που ήθελε το έκανε , να κερδίσει με τον κόσμο πλάι της . Σ' ένα ΟΑΚΑ με 35-37.000 κόσμο έβγαλε τα μάτια της μόνη της αλλά τα ξανατοποθέτησε και πήρε ισάξια την νίκη. Έχοντας 18 τελικές έναντι 7 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ένας Ολυμπιακός ο οποίος διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ , ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την ''δαιμονισμένη'' έως τώρα για φέτος ΑΕΚ . Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι κάταφεραν να σκοράρουν σε δύο φάσεις όπου οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν το καθαρό μυαλό . Η πρώτη ήρθε με γρήγορη εκτέλεση πλάγιου από τον Οφόε, σε ένα διάστημα όπου οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν την περίμεναν αυτή την πάσα. Όσον αφορά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος, ο Μιχάλης Μπακάκης απομάκρυνε λάθος με τον Οφόε να σκοράρει , ωστόσο την ευθύνη δεν έχει μόνο ο Έλληνας αμυντικός, καθώς όπως είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου, την συγκεκριμένη στιγμή δύο παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε λάθος θέσεις... , υποθέτουμε πως ο λόγος γίνεται για τον Γιοχανσσον και τον Γαλανόπουλο. 

Όπως και να έχει , η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει μία ολική μετατροπή , μία απίστευτη εάν μου επιτρέπετε να χαρακτηρίσω με έναν Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από άλλο πλανήτη αλλά και 11 παίκτες οι οποίοι δεν το έβαλαν κάτω . Συνέχισαν να τρέχουν και να πιέζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Το να καταφέρεις κάτι τέτοιο έχοντας τόσο κόσμο γύρω σου και έχοντας τον τίτλο του φαβορί και γνωρίζοντας πως βρίσκεσαι ήδη στο σκορ πίσω με 2 γκολ . Αλλά παρ' όλα αυτά καταφέρνεις σε διάστημα 30 λεπτών να γυρίσεις το ματς , τότε αξίζεις τα συγχαρητήρια κάθε υγιή φιλάθλου.

Η ΑΕΚ το χρειαζόταν αυτό , επιβαλλόταν να κερδίσει με τέτοιο τρόπο, όχι απαραίτητα γιατί έπρεπε να παραμείνει πρώτη αλλά επειδή έπρεπε να καταλάβει και η ίδια και οι παίκτες της , πως φέτος είναι η χρονιά... είναι η στιγμή όπου μπορεί να επιτύχει πολλά και το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψει . Έχει όλα τα φόντα για να πετύχει σε Ελλάδα και Ευρώπη , πλέον εξαρτάται από τους ίδιους τους παίκτες και τις δυνάμεις τους. Την αγάπη και την στήριξη από τον κόσμο την έχουν σύλλογος και ποδοσφαιριστές , πόσο μάλλον τώρα μετά το 3-2 απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος αλλά και τον τρόπο όπου αυτό ήρθε .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code