ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και με τη βούλα επιστροφή στην Atletico Madrid για τον Diego Costa!

Ο επιθετικός έχει ολοκληρώσει την επιστροφή του στην Atletico από τους πρωταθλητές της Premier League.


Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν την περασμένη εβδομάδα και ο 28χρονος Ισπανός διεθνής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να εγγραφεί για να παίξει στην ομάδα της La Liga μέχρι το 2018, όταν λήξει η απαγόρευση μεταγραφών της ομάδας.

Ο Costa έφυγε από την Atletico για την Chelsea το 2014 και σκόραρε 59 γκολ σε 120 εμφανίσεις για τους Μπλε.

Κέρδισε δύο τίτλους της Premier League και ένα League Cup με το σύλλογο, αλλά βρέθηκε εκτός πλάνων στο Stamford Bridge το καλοκαίρι.

Ο Costa έλαβε ένα μήνυμα από τον Antonio Conte ότι δεν ήταν στα πλάνα του για αυτή τη σεζόν και πέρασε τον Αύγουστο στην πατρίδα του στη Βραζιλία.

H Chelsea παίζει εναντίον της Αtletico για το Champions League απόψε και ο Conte μίλησε για τον Costa: "Όπως έχω ήδη πει, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Diego."

"Ευχόμαστε το καλύτερο για αυτόν στο μέλλον και την υπόλοιπη σεζόν."

Προβλήματα μεταξύ του Costa και της Chelsea εμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος, όταν έμεινε εκτός αποστολής της Chelsea για έναν εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Leicester έχοντας εμπλακεί σε μια διαμάχη με τον προπονητή της γυμναστικής.

Αυτό ακολούθησε φήμες για μια προσφορά από την Κίνα που θα ανερχόταν σε £30 εκατομμύρια ετησίως σε μισθούς. Τότε, η Chelsea είπε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον πουλήσει.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο ιδιοκτήτης της Tianjin Quanjian δήλωσε ότι η προσπάθεια μεταγραφής του Costa είχε αποτύχει εξαιτίας νέων κανόνων σχετικά με ξένους παίχτες στην κινεζική Σούπερ Λιγκ.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code