ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Antonio Conte θέλει να γυρίσει στην Ιταλία κάποια στιγμή!

Ο προπονητής της Chelsea εξέφρασε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ιταλία στο μέλλον αφού αποκάλυψε ότι δεν σχεδιάζει να "παραμείνει για πολύ καιρό στο εξωτερικό".


Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ιταλίας ανταμείφθηκε με ένα νέο διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, αφού οδήγησε την Chelsea στην κατάκτηση της Premier League στην πρώτη του σεζόν.

Ο Conte, ο οποίος κατέκτησε τρεις διαδοχικούς τίτλους της Serie A κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Juventus, επέμεινε τον Αύγουστο ότι ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην Chelsea παρά τις φήμες περί επιστροφής στην πατρίδα του.

Όμως, τη Δευτέρα, ο Conte δήλωσε στο Radio Anch'io Sport: "Μου λείπει η Ιταλία, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό."

"Δεν είναι στο μυαλό μου να παραμείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου, θα επιστρέψω, δεν ξέρω πότε, αλλά αυτός είναι ο στόχος".

Όταν ερωτήθηκε περαιτέρω σχετικά με το μέλλον του και τις άλλες χώρες που μπορεί να θέλει να εργαστεί, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Γερμανίας, ο Conte δήλωσε: "Κίνα; Όχι με τίποτα. Bundesliga; Είναι πάντα δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον. Απλά ας πούμε πως ένας προπονητής είναι προσωρινός εργάτης."

"Εξαρτάται από τα αποτελέσματα, αλλά υπάρχει η επιθυμία από την πλευρά μου να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, τελειώνοντας ένα πρότζεκτ και αρχίζοντας το καταλληλότερο επόμενο. Μου λείπει η Ιταλία, αυτό είναι γεγονός."

"Ωστόσο, αυτή η εμπειρία με βοηθά πολύ. Θα ήθελα επίσης να αλλάξω ρόλο, ίσως να γίνω αθλητικός διευθυντής κάποια στιγμή στο μέλλον".

Πηγή: Sky Sports News

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code