ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του Αθηναϊκού ντέρμπι με μία απίστευτη ανατροπή στο 90' . Το ματς εν τέλει έληξε 3-2 με την ΑΕΚ να είναι ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς .


Α' Ημίχρονο

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά του Αραούχο ύστερα από σέντρα του Μάνταλου και στην συνέχεια χάνει την ευκαιρία σαν ριμπάουντ ο Χριστοδουλόπουλος. Συνέχισε να απειλεί η ΑΕΚ με Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 12' μετά από πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Γκαλο το οποίο και απέκρουσε ο Καπίνο. Ο Ολυμπιακός από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να κρατάει μπάλα και να βγαίνει πιο μυαλομένα στις κόντρα επιθέσεις με αποτέλεσμα στο 22' ύστερα από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου η άμυνα της ΑΕΚ "κοιμήθηκε" και ο Μαρίν το εκμεταλλεύτηκε και με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ. Η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες είχαν απειλήσει και νωρίτερα με κυριότερη την φάση του Καρσελά που δεν έπιασε ενα γεμάτο σουτ από κοντινή απόσταση. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλα μάταια. Οι χώροι πλέον στην άμυνα τωμ φιλοξενουμένων είχαν κλείσει καλά μη μπορώντας η Ένωση να εισχωρήσει με την ίδια ευκολία όπως στην αρχή του ματς στην περιοχή του Ολυμπιακού. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν να θυμούνται ένα σουτ απο τα 40 περίπου μέτρα του Χριστοδουλόπουλου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα πηρε περίεργη τροχιά και ανάγκασε τον Καπίνο να διώξει με υπερένταση.

Β Ημίχρονο

Η ΑΕΚ σαν να μην συνήλθε ποτέ και στο 46' ύστερα από λάθος διώξιμο του Μπακάκη ο Οφόε πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Ανέστης, γράφοντας έτσι το 0-2.Πολύ κοντά στο να μειώσει έφθασαν οι γηπεδούχοι όταν στο 58' έπιασε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ο Μπακακης και ο Καπίνο διώχνει εξ' επαφής. Έτοιμο γκολ εχασε στο 59' και ο Αραούχο ύστερα από πολύ καλή συρτή μπαλιά του Λιβάια. Στο 62' η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο παιχνίδι μετά από πάσα Αραούχο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σουτάρει με δύναμη και ο Καπίνο δεν μπορεί να αποκρούσει με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει κάτω από το σώμα του, γράφοντας το 1-2. Στο 70' υπήρξε προσωρινή διακοπή του ντέρμπι λόγω ρίψης δακρυγόνων έξω από τον χώρο του σταδίου. Στο 78' ήρθε η ισοφάριση από ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου  από 40 μέτρα περίπου. Η μπάλα πήρε απίστευτα φάλτσα καταλήγοντας στο αριστερό παραθυράκι του Καπίνο. Η Ένωση φθάνει στην τεράστια ανατροπή στο 90' με τον Μάνταλο ύστερα από μπαλιά και ατομική ενέργεια του Λιβάια. Στο 93' ο Ολυμπιακός ζητάει πεναλντι το οποίο δεν δόθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη ο Τσόσιτς και Ένχελς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες (28' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης (46' Λιβάγια), Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό(Ζντιέλαρ), Ένχελς, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά (82' Πάρντο), Μάριν (65' Σεμπά), Εμενίκε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code