ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν χάνει με τίποτα ! ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης 2-2

Η ΑΕΚ ήταν τυχαιρή στην ατυχία της. Σ' ένα ματς όπου ήταν κυρίαρχη καθ' όλη την διάρκεια του , κατάφερε να δεχθεί 2 γκολ με αποτέλεσμα στην πρώτη περίπτωση να ισοφαριστεί και εν συνεχεία να κυνηγάει πάλι τον αγώνα.
Κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικά διάστημα. Μάλιστα στον άλλον αγώνα του ομίλου η Ριέκα ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλντι λίγο πριν την λήξη αλλά στο 94' αυτοκτόνησε δίνοντας την νίκη στους Μιλανέζους με 3-2 .

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Βράνιες. Η μεγαλύτερη φάση πριν μπει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ανήκει στην Αούστρια Βιέννης όπου με σουτ του Μονσχάιν ο Ανέστης λέει όχι και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Υπήρξαν και άλλες φάσεις για την ΑΕΚ με Τσόσιτς και Μάνταλο. Το γκολ για τους κιτρινόμαυρους πέτυχε ο Λιβάια στο 28' ο Μάνταλος έσπασε στον Αραούχο, αυτός δεν κατάφερε μετά από ωραίο πλασέ να νικήσει τον Πεντζ και στην επαναφορά η μπάλα κοντράρει στον Λιβάια και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Οι Αυστριακοί από εκεί και πέρα κέρδισαν μέτρα και μάλιστα σκόραραν στ 43' όπου υπήρξε κενό το οποίο και εκμεταλεύτηκε με σέντρα του ο Πιρές στην μικρή περιοχή και σκόρερ τον Μονσαϊν με μία προβολή.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την Ένωση η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ το 49' ύστερα από συνεχόμενα λάθη μεσαίας και αμυντικής γραμμής βρήκε την ευκαιρία ο Τατζούρι και με ένα πανέμορφο πλασέ νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Ανέστη. Οι ευκαιρίες του δικέφαλου μέχρι την στιγμή του 2-2 πραγματικά ήταν πολλές με κύριους εκφραστές τους Αραούχο, Μάνταλο και Λιβάια. Ο Κροάτης μάλιστα ήταν και αυτός που ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του αγώνα , αφού μετά από μία πολύ ωραία πάσα του Αραούχο πλάσαρε σε κενή εστία , βάζοντας την υπογραφή του στο ματς για δεύτερη φορά .

MVP : Μπορεί να ο Λιβάια να ήταν αυτός που σκόραρε δύο φορές και να έβγαζε τέλειες μπαλιές . Ωστόσο, το βραβείο του MVP πρέπει να πάει δικαιωματικά στον τρίτο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος ήταν η κύρια αιτία να μην νικήσει απόψε η ΑΕΚ

Αδύναμος κρίκος : Ο Ροντρίγκο Γκάλο ήταν αυτός , καθώς φάνηκε πολύ εκτός παιχνιδιού όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης , ωστόσο νομίζουμε πως ο δεξιός μπακ ήταν ένα κλικ πιο κακός απόψε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (22' Τζανετόπουλος) (80' Μπακασέτας), Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Μάνταλος, Αραούχο

Αούστρια Βιέννης (Τόρστεν Φινκ): Πεντζ, Μοχάμεντ, Σέρμπεστ, Κλάιν, Μαρτσίνκο, Χολτσχάουζερ, Ντε Πάουλα (91' Λι), Αλχασάν (59' Πρόκοπ), Πιρές, Ταγιούρι, Μονσάιν (70' Φρίζενμπιχλερ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code