ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ίσως άξιζε κάτι καλύτερο... Πλατανιάς-Παναιτωλικός 0-3

















Σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια, ο Παναιτωλικός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Πλατανιά με 0-3, "σκαρφαλόνωντας" στην 5η θέση της βαθμολογίας.




Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος του παιχνιδιού με αρκετές τελικές και από τις 2 ομάδες. Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς, μόλις στο 12' ο Ρόσα θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Στανισάβλιεβιτς στην άμυνα του Πλατανιά, κλέβοντας την μπάλα, το σουτ του θα αποκρούσει ενστικτωδώς ο Κοκκαλάς, όμως θα πάρει το ριμπάουντ ο Ντίας μέσα στην περιοχή πλασάροντας ιδανικά κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά χάνοντας σωρεία ευκαιριών, η πρώτη με τον Ντεβέσα να ντριπλάρει εξαιρετικά τον Μόρα, όμως το τελείωμα του Βραζιλιάνου είναι αδύναμο και καταλήγει στα χέρια του Κυριακίδη. Ο Πλατανιάς συνέχισε να ανεβάζει ψηλά την άμυνα, πιστεύοντας στην ισοφάριση, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο 28' όταν ο Ντίας θα πατήσει περιοχή σε μια υποδείγματικη αντιπίθεση, στέλνοντας τον Μάζουρεκ τετ α τετ, το τελείωμα του τελευταίου είναι κακό με την μπάλα να καταλήγει αρκετά άουτ. Στο 43' ο Ρόσα θα διπλασιάσει τα τέρμα των φιλοξενούμενων, όταν θα δοκιμάσει ένα πλασέ εν κινήσει στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του Κοκκαλά , με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μην μπορεί να "σώσει" τον Πλατανιά από ένα δεύτερο τέρμα,
Πλατανιάς-Παναιτωλικός 0-2.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Εμφανώς πεσμένος ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αγρινιώτες να κάνουν κυρίως διατήρηση του παιχνιδιού και τους Χανιώτες να προσπαθούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι χωρίς επιτυχία. Στο 57' ο Στόιτσεφ θα δοκιμάσει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τον Κυριακίδη να σώζει στην γωνία του και 5 λεπτά μετά στο 62' ο Ενσικουλού θα κάνει την ενέργεια από αριστερά, η πάσα του μέσα στην περιοχή θα βρει εν κινήσει τον Μπούτνικ, όμως ο Πολωνός δεν θα βρει γεμάτα την μπάλα στέλνοντας την ελάχιστα άουτ. Και εκεί που τα πράματα δεν θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα για τον Πλατανιά, ο Πλιάτσικας θα δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στο κέντρο αφήνοντας έτσι την ομάδα του με 10 παίχτες. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 79', όταν ο Μάζουρεκ θα φύγει στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, κάνοντας την πάσα στον αμαρκάριστο Ντίας και ο τελευταίος δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει σε άδεια εστία, "τελειώνοντας" οριστικά το παιχνίδι.

MVP του παιχνιδιού πρέπει να είναι ο Ρόσα. Ο Βραζιλιάνος ήταν το Α και το Ω της επίθεσης του Παναιτωλικού δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στον Πλατανιά μέχρι την αλλαγή του στο 60'.


Οι 11αδες:

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς( Πατράλης 46'),  Δημούτσος, Ντεβέσα (Κρός 67'), Νσικουλού, Κοροβέσης (Στόιτσεφ 46'), Μπούτνικ.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάλ, Ρότσα (Τσοκάνης 52') , Μπεχεράνο (Μπράβο 67'), Μάρκος, Μάζουρεκ, Ρόσα ( Λόπεζ 60'), Ντίας, Γκλέσιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code