ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ΕΠΟ ανακάλεσε την άδεια συμμετοχής του Ατρομήτου στη Superleague ελέω...Φυτανίδη!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε σήμερα (01/08) γνωστή την απόφασή της να ανακαλέσει την άδεια που είχε
εκδοθεί για τον Ατρόμητο και του έδινε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Αιτία η δικαστική διαμάχη με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Στο Περιστέρι ετοιμάζουν έφεση, αφού πρώτα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αποδοκιμάζουν την κίνηση της ΕΠΟ και τις πρακτικές του ποδοσφαιριστή.

Στον Ατρόμητο βρίσκουν πάλι μπροστά τους το περιβόητο ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και μήνες με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει καταθέσει προσφυγή αξιώνοντας αφενός κάποια χρήματα που προβλέπονται από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, αφετέρου την ανάκληση της άδειας συμμετοχής του Ατρομήτου. Η ΕΠΟ από την πλευρά της επιβάλλει αυτήν την ποινή στον Ατρόμητο ακριβώς λόγω της ύπαρξης ιδιωτικού και μη γνωστοποιηθέντος σε αυτήν συμφωνητικού.

Στο Περιστέρι δηλώνουν πως δεν ανησυχούν, όμως διαφωνούν με μια τέτοια απόφαση που, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, βλάπτει τις υγιείς εταιρίες και δίνει έρεισμα σε εκβιασμούς και αθέμιτες πρακτικές.

Η απόφαση της ΕΠΟ που γνωστοποιήθηκε σήμερα:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών. Κατά της ανωτέρω απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος που ακολούθησε:

"Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρείες αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση.

Μετά τιμής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεώργιος Σπανός".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code