ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντεμπούτο στη Superleague με ισοπαλία για τον Απόλλωνα, 1-1 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της φετινής Superleague Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Υπό το βλέμμα φιλάθλων και των δύο ομάδων διεξήχθη το ματς. Χρυσή αλλαγή για τον Άκη Μάντζιο ο Ελμπάζ, ο οπόιος ισοφάρισε στο 86' με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ. Προβληματισμός στους γηπεδούχους.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που ανέλαβε από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφορώντας τη μπάλα με σχετική άνεση έως τα καρέ του Τσόβιτς. Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τους Περιστεριώτες στο 8' με εκφραστή τον Ντάουντα, ο οποίος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα.

Στο 15' ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι, αυτή τη φορά με σουτ του Ντιγκινί που είχε παρόμοια κατάληξη με την προηγηθείσα κεφαλιά του Ντάουντα. Ήταν φανερό ότι οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαχναν το γκολ, ενώ η "Ελαφρά Ταξιαρχία" περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.  Στο 21' μπαίνει στο χορό των χαμένων ευκαιριών και ο Μανούσος, ο οποίος με εξαιρετικό ελιγμό από τα δεξιά έκανε το σουτ, αλλά ο Τσόβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ.

Μετά το 20λεπτο οι δύο ομάδες ισορρόπησαν με πολλά λάθη εκατέρωθεν και τη νωθρότητα που επικρατούσε ήρθε να σταματήσει ακόμα μια φάση των γηπεδούχων στο 34'. Κιβρακίδης και Ντάουντα απώλεσαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον πρώτο να πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο δεύτερος πλάσαρε άουτ από κοντά.

Το γκολ που έψαχνε και δικαιούταν βάσει απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος το βρήκε με την έναρξη του δευτέρου. Στο 47ο λεπτό ο Μανούσος βρίσκει τον Βασιλακάκη, ο Κοντοές έβαλε κόντρα στο σουτ του, η μπάλα έφθασε στη δεξιά πλευρά στον Κιβρακίδη κι εκείνος με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Τσόβιτς για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει το προβάδισμα προτίμησαν να δώσουν όλο και περισσότερο χώρο στον Απόλλωνα όσο εξελισσόταν το παιχνίδι. Στο 53' Κονέ και Σιατραβάνης συνεργάστηκαν όμορφα έξω από την περιοχή του Ατρομήτου όμως ο δεύτερος έχασε το κοντρόλ και στο 58' ο Καστιγιέχος σούταρε δυνατά αλλά αστόχησε.

Ο Ντάμιρ Κάναντι προτίμησε να αντικαταστήσει τον κουρασμένο Ούμπιδες με τον Κυριακίδη, γυρίζοντας κι άλλο πίσω τον Ατρόμητο, ο οποίος πάντως έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλακάκη στο 68'. Ο μέσος των Περιστεριωτών πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής αλλά δε βρήκε στόχο.

Στο 74' ήταν σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει. Ο Κοντοές πάσαρε στον Μάατσεν, ο Ολλανδός από τα δεξιά δεν μπόρεσε ωστόσο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μίρκοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ. Επόμενη προειδοποίηση για την εστία του Ατρομήτου στο 79', όταν  Μάατσεν σέντραρε από τα δεξιά και ο Καστιγιέχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μίρκοβιτς.

Η ισοφάριση που λύτρωσε τους φιλοξενούμενους ήρθε τελικά στο 86' με τον νεοεισελθόντα Ελμπάζ. Ως μετρ των εκτελέσεων μπήκε ένα λεπτό νωρίτερα στη θέση του Ντάσιου και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, καθώς ανέλαβε εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 1-1.

Τα υπόλοιπα οκτώ λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) κύλησαν δίχως κάτι αξιόλογο, με τον Ατρόμητο να δείχνει αιφνιδιασμένος από την ισοφάριση και τον Απόλλωνα να ικανοποιείται από το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ν.Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (66' Κυριακίδης), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Μανούσος (80' Νάτσος), Ντάουντα.

Απόλλων Σμύρνης (Α.Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος (85' Ελμπάζ), Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κοντοές, Κούρος, Μαασί (55' Αλμπάνης), Ανιέτε, Κονέ, Σιατραβάνης, Καστιγιέχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code