ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το νέο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Sportsnewsgreece

Το Sportsnewsgreece επιστρέφει δυναμικά στον χώρο του ραδιοφώνου . Φέτος θα σας κρατάμε συντροφιά με ποικίλες εκπομπές .


Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Παρασκευή στο γήπεδο


Παρασκευή 18:00 :  Η εκπομπή που για 4  έτη ακούγατε, πλέον αλλάζει μέρα και όνομα. Πλέον κάθε Παρασκευή στις 18:00 θα ακούτε από το ραδιόφωνο του Sportsnewsgreece την «Παρασκευή στο γήπεδο» με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Καρπαθάκη και μαζί του τον Γιώργο Μπαϊράμη. Θα σας βάζουν στο κλίμα λίγο πριν την σέντρα των παιχνιδιών της Superleague Σουρωτή και όχι μόνο... Τα τελευταία νέα αλλά και απόψεις πάνω στα παιχνίδια της αγωνιστικής θα ''σερβίρονται στο πιάτο'' σας.

Τα λέμε μπασκετικά


Παρασκευή 00:30 : Νέα εκπομπή για τα βράδια των Παρασκευών σας ! Τα λέμε μπασκετικά λοιπόν και στο μικρόφωνο θα βρίσκεται ο Αντώνης Παναγόπουλος. Κάθε εβδομάδα θα ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ ! Ραντεβού λοιπόν τα βράδια της Παρασκευής ή αν θέλετε στις πρώτες ώρες του Σαββάτου, όπως και να έχει τα λέμε στις 00.30 της Παρασκευής.

Replay Show


Τρίτη 20:00 : Μία ραδιοφωνική εκπομπή που έρχεται να σας κάνει πιο ενδιαφέρουσες τις Τρίτες σας... Όλα όσα θα έχουμε παρακολουθήσει το Σαββατοκύριακο και τις Δευτέρες θα αναλύονται από τον Χρήστο Γιουβάνογλου. Ραντεβού κάθε τρίτη μέρα λοιπόν της εβδομάδας στις 20:00 ώρα Ελλάδος για το Replay Show !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code