ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kimi Raikkonen_Στη Ferrari και το 2018


Η Ferrari ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Kimi Raikkonen θα μείνει στην ομάδα για τη σεζόν του 2018.

Ο Φινλανδός είχε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, αλλά η Scuderia έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2007, για να συνεχίσει τη διαμονή του στη Ferrari για πέμπτο συνεχόμενο έτος και όγδοη σεζόν συνολικά για την ιταλική ομάδα.

Ο Raikkonen την φετινή χρονιά είναι  πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών, έχοντας ως καλύτερη θέση σε τελική κατάταξη τη 2η(μια στο Μονακό και μια στην Ουγγαρία), μια pole position και είναι 86 βαθμοί πίσω από τον ομόσταβλο του και τον πρωτοπόρο στο κυνήγι του τίτλου Sebastian Vettel, προκαλώντας κριτική από τον πρόεδρο της Ferrari, Sergio Marchionne, ο οποίος τον χαρακτήρισε "αργό και πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του" νωρίτερα στη χρονιά.

Ωστόσο, ο 37χρονος έχει συμφωνήσει για ένα ακόμη έτος, ενώ ο Vettel αναμένεται να ακολουθήσει το παράδειγμα υπογράφοντας μια νέα συμφωνία μπροστά από το Ιταλικό Grand Prix στη Monza την επόμενη εβδομάδα.

Η Ferrari επιβεβαίωσε τη συμφωνία του Raikkonen με μια σύντομη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους:
"Η Ferrari ανακοινώνει ότι η Scuderia Ferrari ανανέωσε την τεχνική και αγωνιστική της συμφωνία με τον Kimi Raikkonen, ο Φινλανδός οδηγός θα αγωνιστεί για την ομάδα του Maranello στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 του 2018".

Πηγή: planetf1.com
Επιμέλεια: Κώστας Νασιάκος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code