ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

GP Βελγίου_Επίσημο: Ποινή 5 θέσεων για τον Felipe Massa


Τέλος δεν έχει η ατυχία για τον Felipe Massa της Williams, ο οποίος θα εκκινήσει πέντε θέσεις πιο πίσω στο grid του κυριακάτικου αγώνα για το Βελγικό  Grand Prix,
αφού δεν κατάφερε να επιβραδύνει υπό το καθεστώς διπλής κίτρινης σημαίας στο σημερινό FP3.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά το μισάωρο στο διάρκειας μιας ώρας 3ης περιόδου, όταν ο Daniil Kvyat αναγκάστηκε να κάνει την Toro Rosso του στην άκρη του δρόμου εξαιτίας της απώλειας ισχύος, βγάζοντας τις κίτρινες σημαίες, όσο οι αγωνοδίκες χρειάστηκε να σβήσουν μια μικρή φωτιά και να μαζέψουν το αυτοκίνητο.

"Ο οδηγός δεν έκανε καμία προσπάθεια να μειώσει σημαντικά την ταχύτητά του στο σημείο των διπλών κίτρινων σημαιών", δήλωσαν οι αγωνοδίκες για τον Massa, αφού άκουσαν τον Βραζιλιάνο  και εξέτασαν στοιχεία των βίντεο και τηλεμετρίας.

Ο Massa, ο οποίος δεν έτρεξε καθόλου μετά από σύγκρουση νωρίς νωρίς και στο FP1, έλαβε επίσης τρία σημεία ποινής στην αγωνιστική άδεια του.

Είναι ένας από τους τέσσερις οδηγούς που αντιμετωπίζουν ποινές στο Spa. Ο Stoffel Vandoorne της McLaren θα ξεκινήσει τον αγώνα από το πίσω μέρος του grid χάρη στις πολλαπλές αλλαγές στη μονάδα ισχύος του, ενώ οι Marcus Ericsson και Pascal Wehrlein από την Sauber θα πάρουν και οι δυο ποινές για μη προγραμματισμένες αλλαγές στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Πηγή: Formula1.com
Επιμέλεια: Κώστας Νασιάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code