ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Christian Horner: Μεγάλα πράγματα από τον Max Verstappen στο δεύτερο μισό της χρονιάς!



Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, πιστεύει ότι η κακή τύχη του Max Verstappen στο πρώτο μισό της σεζόν θα χρησιμεύσει μόνο για να ενεργοποιήσει τον νεαρό το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

O Ολλανδός σημείωσε μόλις 67 πόντους του team mate του, Daniel Ricciardo που έχει 117, ενώ φέτος έχει εγκαταλείψει σε 5 από τους 11 πρώτους γύρους της σεζόν. Τρεις από τις αποχωρήσεις συνδέονταν άμεσα με ζητήματα αξιοπιστίας - φρένα στο Μπαχρέιν, μπαταρία στον Καναδά, ο κινητήρας στο Αζερμπαϊτζάν - ενώ οι συγκρούσεις πρώτου γύρου όπου δεν προήλθαν από υπαίτιοτητα του, στην Ισπανία και την Αυστρία είναι οι άλλες δύο.
O Christian Horner της Red Bull.

Ο Χόρνερ αποδίδει την πορεία των φτωχών αποτελεσμάτων σε κακή τύχη και πιστεύει ότι ο Verstappen θα επανέλθει δριμύτερος  κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

«Όταν παρουσιάσαμε το αυτοκίνητο ως RB13, κάναμε μια μικρή συζήτηση, πρέπει να την ονομάσουμε 12α ή να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό 13 και έπειτα ήρθε το σύνθημα«13 είναι τυχερός για μερικούς και άτυχους για τους άλλους». Θα μπορούσε να πει ότι ήταν σίγουρα πιο τυχερός για τον Daniel και ήταν άτυχος για τον Max, αλλά η οδήγηση του - απλά συνέχισε να εξελίσσεται.
"Είναι οδήγηση με τόσο υψηλά στάνταρ  έως τώρα και η κακή τύχη που υπέμεινε σε τέσσερις διαδοχικές κούρσες ή ό, τι ήταν πριν από το Silverstone, ήταν απλά σωρεία  ατυχιών, σε κάθε έναν αγώνα από αυτούς βρισκόταν σε καλή θέση, 2η θεση στον Καναδά, Βρισκόταν σε εξαιρετική θέση στο Αζερμπαϊτζάν, και πάλι στην Αυστρία.

"Είναι πολύ απογοητευτικό γι 'αυτόν, αλλά το χειρίστηκε καλά και νομίζω ότι έχει αντέξει αρκετό βάρος στους ώμους του, ως 19χρονος. Είναι ακόμα ένας νεαρός άντρας, δεν έχει κάνει μεγάλο αριθμό αγώνων, από τότε που βγήκε από τα  karts τρία ή τέσσερα χρόνια πριν, νομίζω ότι στην πραγματικότητα θα βγει από την άλλη πιο ισχυρός, γι 'αυτό μετά από όλα αυτά και είμαι αρκετά σίγουρος για το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, γι' αυτόν, θα δείτε σπουδαία πράγματα. "

Ο Horner ελπίζει ότι η Red Bull θα είναι ανταγωνιστική στον επόμενο γύρο στο Spa-Francorchamps όπου αναμένεται μεγάλος αριθμός Ολλανδών οπαδών του Verstappen καθώς θεωρείται ο εντός έδρας αγώνας του Max(σ.σ. σύνορα με την Ολλανδία).

"Το Spa θα είναι ένας μεγάλος αγώνας για τον Max, θα υπάρξει ένα τεράστιο νούμερο από ολλανδούς και Βέλγους οπαδούς που θα υποστηρίξουν τον Max. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε λογικοί. Στην Αυστρία είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, ειδικά την Κυριακή, το Σάββατο θα προσπαθήσουμε.
 "Μπορώ να φανταστώ ότι είμαστε πέμπτοι και έκτοι στην εκκίνηση το Σάββατο, αλλά πιο γρήγοροι από αυτές θέσεις την  Κυριακή.
" Το μεγάλο πλεονέκτημα στο Spa είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να προσπεράσεις εκεί. Οσο για την Monza? Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!

Πηγή:ESPN
Επιμέλεια:Κώστας Νασιάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code