ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Μπιόρν Ένγκελς















Ο Μπιόρν Ένγκελς, γεννήθηκε στο Μπρίζ του Βελγίου στις 15 Σεπτεμβρίου του 1994 και εντάχθηκε στις ακαδημίες τις Κλάμπ Μπρίζ το 2004.
Έγινε μέλος της πρώτης ομάδας και έχει πραγματοποιήσει 97 συμμετοχές σκοράροντας 12 και "μοιράζοντας" άλλες 6 ασίστ, για την πρώην πλέον ομάδα του.

Έχει ύψος 1.94 χωρίς όμως αυτό να τον εμποδίζει να βάλει κάτω την μπάλα, όπως μαρτυράνε τα στατιστικά του έχει ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων 80% το υψηλότερο πέρσι σε όλο το Βελγικό πρωτάθλημα. Το δυνατό του σημείο προφανώς και είναι η κεφαλιά καθώς έχει σκοράρει όλα τα 12 γκολ του με κεφαλιές, ενώ έχει και ποσοστό εναέριων μοναμαχιών 92% επίσης το υψηλότερο πέρσι στο Βελγικό πρωτάθλημα.

Ο Βέλγος φάνηκε ενθουσιασμένος τόσο στην προοπτική του Champions League, όσο και για την "τρέλα" των οπαδών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των πειραιωτών:

"Είναι το τέλειο βήμα για εμένα. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι στο Champions League, το να αγωνίζεσαι για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο μικρός μου αδελφός μου έδειξε βίντεο από τους φιλάθλους μας, είναι πολύ δυνατοί και τρελοί! Αυτό μου αρέσει, αυτό αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φιλάθλοι είναι έτσι! Και πραγματικά ανυπομονώ!"




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code