ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Τα "έψαλλε" ο Ουζουνίδης στους παίκτες του

Έντονες παρατηρήσεις έκανε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε  την χειρότερη εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό την φετινή σεζόν και ίσως την χειρότερη από  την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί έξαλλος στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες του, στην οποία αναφέρθηκε στην απόδοση τους. Στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν λιγα από αυτά που τους είχε ζητήσει και από τα όσα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις.

"Στο γήπεδο δεν μπαίνετε να διασκεδάσετε, αλλά για να κερδίζετε. Σας έχω πει ότι σε τέτοια παιχνίδια, επειδή αντιμετωπίζουμε κλειστές άμυνες, θέλουν ιδιαίτερο τρόπο και κυρίως μεγάλη διάθεση για να τα πάρουμε. Είδα κάποιους από εσας να κάνετε πράγματα που δεν έχουμε δουλέψει. Δεν έχετε έρθει στον Παναθηναϊκό για να παίζετε όπως θέλετε εσείς, αλλά όπως θέλω εγώ" τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code